Ramane turata, Dacia 1310 ciudatenie
![]() ![]() ![]() |
Ramane turata, Dacia 1310 ciudatenie
misucazacu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 13 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1987
|
|||
cipri20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 19 May 04 From: Baia Mare ![]() |
arcul de la clapeta de acceleratie sa fie cumva prea slab?
|
--------------------
VW
1200
1970
|
|
claudiuvoinescu |
![]()
|
![]() Membru de oroare Group: Members Posts: 350 Joined: 27 March 07 From: Bucuresti ![]() |
misule spui cas apesi pe pedala de frana, mmasina incetineste dar motorul nu.
verifica ambreiajul sa nu patineze. cu acceleratia in podea, daca apesi frana masina incetineste automat si motorul va pierde din turatie. bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 2
2001 - Estate - 79kw
- cl 03 wzm
|
|
misucazacu |
![]()
|
Multumesc.Va zic maine .
|
--------------------
dacia
1310
1987
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu patineaza nici un disc...pur si simplu agata cablul undeva. Incearca sa il ungi..
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
misucazacu |
![]()
|
E ambreiaju . Sunt indispus.
![]() |
--------------------
dacia
1310
1987
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
cum ai descoperit asta?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca este aer fals
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Acelasi lucru l-am patit si eu la masina unui prieten ,ramanea turata si am facut in felul urmator ,incearca ca atunci cand ramane turata in loc sa ii dai "sprit" baga baga varful pantofului (ma rog ce porti in picioare ) sub pedala si ridica,daca revine la normal ai gasit problema ,cablul este de vina ,se poate unge revine la normal ,doar daca agata undeva atunci trebuie schimbat ,bafta multa !!!
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Axul pe care e prin banutul ala in carburator are niste bucse de teflon pe capete. Acele bucse mai au obiceiul sa se uzeze si trebuiesc schimabte. Daca se uzeaza pot sa agate undeva si blocheaza axul. Incearca sa vezi daca nu e si de acolo.
|
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:20 |