Inscriptionare oglinzi
![]() ![]() ![]() |
Inscriptionare oglinzi
Radduu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce sa inscriptionezi pe ele ?
Daca te ajuta ( moral ) scrie pe spate cu vopsea ![]() P.S. : sincer ... mie mi se pare o idee cam aiurea ... dar fiecare cu "pasarica" lui ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
mie nu mi se pare deloc aiurea.
Imi aduc aminte ca am vazut odata pe net, iti inscriptioneaza in partea de sus sau de jos, numarul masinii si din cate am inteles nu se poate sterge. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(XMihai @ 14 Jun 2007, 01:09) mie nu mi se pare deloc aiurea. Imi aduc aminte ca am vazut odata pe net, iti inscriptioneaza in partea de sus sau de jos, numarul masinii si din cate am inteles nu se poate sterge. ![]() vezi ca la sectia 12 politie, la accidente usoare, e un afis cu o firma care face astfel de inscriptionari. succes! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Cabera |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 12 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut la o firma, Autoident se numeste, in jur de 80-90 RON.Inscriptionarea se face pe loc.Daca va strangeti mai multe masini puteti obtine reduceri.Gasiti pe net nr de telefon si adresa.
This post has been edited by Cabera: 15 Jun 2007, 15:54 |
--------------------
Dacia
1310Li
- B-77-XXX Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
90 ron e un pret cam piperat pentru niste oglinzi de dacie in general.pentru cele straine care se fura in veselie merge sa-ti faci. asa ca mai bine stai linistit cu casco
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cabera @ 15 Jun 2007, 16:53) Eu am facut la o firma, Autoident se numeste, in jur de 80-90 RON.Inscriptionarea se face pe loc.Daca va strangeti mai multe masini puteti obtine reduceri.Gasiti pe net nr de telefon si adresa. tu lucrezi cumva la politie? ![]() da asa se numest efirma care are afise al circa 12. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:31 |