joc schimbator
![]() ![]() ![]() |
joc schimbator
alex_pav |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
pref 1.6
- if-08-fap
|
|||
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
1.referitor la schimbator,e normal
2.referitor la schimbarea rapoarteleor,e normal pt ca masina ajunge d la o turatie maxima intr-o treapta inf la una superioara,intr-o turatie mai mic,e normal e vb de evacuare...stai linistit e ceva firesc.bafta |
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai incearca sa nu mai faci masina sa dardaie. Dupa ce bagi a 2-a apasa putin acceleratia mai tare ca bulesti planetarele si ambreiajul daca mergi asa.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
johnf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 10 April 07 From: Cluj ![]() |
adica schimba si tu la o turatie putin mai mare, daca schimbi la 2500 si iti mai i-a un timp sa mai si bagi in viteza, pe urma te gandesti sa accelerezi in a 2, e normal, deoarece ai o turatia foarte mica in a 2
This post has been edited by johnf: 15 Jun 2007, 17:22 |
--------------------
Logan
ABS Plus
1.6, 2007 Volkswagen Passat
ambele rosii :) |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
@alex_pav:
Treapta I se foloseste in general pentru plecarea de pe loc, nu este o treapta de turatie. In nici un caz NU cred ca e ncesar sa o turezi peste 2500rpm. (turatia asta ar fi mai mult decat o.k. pentru cuplarea din treapta I in cea de-a II-a). Ulterior, incepand cu treapta a II-a, poti creste turatia la care sa schimbi vitezele (2500-3000rpm, si peste 3000rpm) Incearca sa ridici mai usor piciorul de pe ambreiaj, mai ales la capatul cursei, stiut fiind faptul ca ambreiajul lgn.-ului cupleaza foarte sus, ai sa vezi ca o sa-ti iasa "pasienta". |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Poate ar tb sa definesti mai clar ce inseamna "joc schimbator". Joc lateral, joc longitudinal? La punctul mort are sau nu-ti poti da seama? etc.
Ref. la zgomot, cel mai probabil esapamentul, o fi prea aproape de scut. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
alex_pav |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 June 07 ![]() |
cand apas pe ambreiaj se aude...dar nu intodeauna....de regula cand e incinsa masina (ambuteiaje , temp mari)
si eu cred ca e de la esapament klaus....insa nu prea e normal...nu e toba foarte aproape de scutul de aluminiu (adica in zona din spate nu este aproape) jocul este longitudinal numai cand este intr-o treapta..... in mers sau cu motorul oprit @toti - eu as merge , dar din pacate nu prea pot pe traseul buftea-bucuresti ...si apoi de ce sa consum benzina mergand cu 4000rot/ ' |
--------------------
dacia
logan
pref 1.6
- if-08-fap
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 07:33 |