Litere chinezesti, unde?
![]() ![]() ![]() |
Litere chinezesti, unde?
raducu13 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|||
brunner |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 25 January 04 From: ... ![]() |
|
--------------------
M
M
1
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca de obicei daca scrii ceva adanc de genul "Am oo mari" sau "Guta kicks ass" in general iese "Iepurele verde mananca abraziv". De obicei.
Succes! ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Seteaza-ti limba chineza pe calc. O sa ai vreo sase variante de chineza scrisa. Tastezi caractere latine si ti le converteste automat in litere chinezesti.
Am lucrat vreo cinci ani la o firma cu patroni chinezi, si atunci cand m-am agjat la ei, exista un singur calc. in toata firma si pe ala era instalat Windows si Office in chineza. A fost o experienta "super" sa lucrez pe un asfel de calc. ... Poti incerca si programele de traduceri, desi calitatea cam lasa de dorit... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RMS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 9 December 05 ![]() |
Din cate stiu eu, nu toate caracterele chineze(sau japoneze? ca aicea nu stiu sigur) au corespondent in alfabetul latin. Daca tin bine minte sunt vreo 6000 de caractere chinezesti, unele avand corespondent un cuvant intreg.
|
--------------------
Dacia
1310
- SJ-02-ACC
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Chiar cele mai multe..
Un chinez absolvent de scoala generala folsoeste cca. 20k de litere iar un absolvent de facultate cca. 100k. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
radiane, ai uitat sa spui ca te plateau aia in boabe de orez.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
Si ma obligau sa-mi mananc "chenzina" cu betisoare...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 01:41 |