DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> autoblocare usi

Riddick
post 17 Jun 2007, 07:16
Post #1

Membru Laureate+

Group: Members
From: Baia Mare

in manualul de utilizare Logan scrie la un moment dat ca daca tzii apasat cca. 5 secunde butonul aflat pe bord care actioneaza inchiderea centralizata,se va aude un beep,care semnaleaza activarea blocarii automate a usilor daca masina depaseste 7km/h.
well...mie unul nu-mi merge.I mean nici beep nu se aude nici nu se blocheaza automat cand depasesc 7 km/h.
intrebarea:ii merge cuiva sau doar mie nu si asta insemnand ca ar trebui sa fac o vizita la Service...ma gandeam ca o fi o chestie de dotare/versiune.
10x anticipat ptr ajutor

This post has been edited by Riddick: 17 Jun 2007, 07:56

--------------------
Dacia Logan 2007/Laureate Plus
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pepyno
post 17 Jun 2007, 08:06
Post #2

Membru incepator

Group: Members

mda, e ciudata treaba asta. pana mai ieri credeam ca merge doar la versiunea de top (eu am un laureate si nu-mi merge treaba asta), dar ieri imi zicea cineva (tot posesor de laureate) ca la el merge. cea mai tare faza a fost la service cand m-am dus sa iau masina abia achizitionata:stiam de faza asta cu autoblocarea de la cineva (tot cu un laureate biggrin.gif ) si am zis sa-l intreb pe tipul care imi prezenta masina desprea faza. aici vine beleaua: "nu am auzit de asa ceva, nu stiu, ce autoblocare?" fiind cuvintele celui de la care eu trebuia sa aflu tot ce stie masina mea sa faca wacko.gif . i-am aratat ca scrie in carte, a citit, si-a prins urechile putin pe acolo si ........
acum, nu stiu, ramane de vazut care e adevarul pana la urma sad.gif

--------------------
Dacia logan 2007 laureate
+
klaus
post 17 Jun 2007, 08:12
Post #3

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Recomand o vizualizare a posturilor de la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=863933

Intre timp aici se inchide

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 22:59
Forum Renault