[CUMPAR] Suport Detector Radar Cobra ESD 7000, Cel cu ventuze pentru parbriz
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] Suport Detector Radar Cobra ESD 7000, Cel cu ventuze pentru parbriz
MAVERICK_SS |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 August 05 From: ARAD ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
- AR-01-ABU Si totusi se invarte... Dar daca nu, se rezolva :)
|
|||
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
da' l-ai cumparat fara suport ??????
![]() ![]() ![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 August 05 From: ARAD ![]() |
Nu, insa am 2 masini si nu vreau sa tot mut detectorul cu suport cu tot atunci cand conduc cealalta masina. Si ca sa mai raspund la eventualele intrebari viitoare, nu mi se renteaza inca sa mai iau alt detector separat pentru cealalta masina
Cu stima, MAVERICK_SS |
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Eu il prind pe bord cu ariciul din dotare. Am lipit o parte pe bord si cealalta pe detector.
Il pun si-l scot cind am nevoie. Cind nu era legal, ventuzele ar fi batut la ochi iar acum se poate sa ne intoarcem la aceeasi situatie. Imi cer scuze pentru off pe un topic de vinzari, dar m-am gindit ca poate este de folos exemplul. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
@simon : Multumesc pentru idee, eu nu m-am gandit la asta. Trebuie sa ma pun sa caut ariciul, ca il am undeva pus bine
![]() Oricum, anuntul e in continuare valabil UP ! |
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Your welcome!
Eu sint foarte multumit de pozitia aceasta, cind nu am detectorul pe arici, pun acolo o busola, din aceea sfera, ca sa nu stea ariciul descoperit. Cu caldurile acestea nimic nu sta lipit. Totul se scurge ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
UP !
Din cate stiu aceste suporturi sunt universale (pt Cobra cel putin), in sensul ca pentru orice model de Cobra suportul nu difera.... |
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salut,
si eu caut tot asa ventuzele macar, am gasit un topic aici si cineva zicea ca este un magazin pe la 1 mai, o sa incerc sa ajung azi pe acolo sa vad cat costa. vad ca tu esti din arad, poate iti iau unul si ti-l trimit cu posta sper sa avem noroc |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
vreau si eu un suport din asta.
Am avut dar l-am pierdut. Daca stiti undeva in Bucuresti ziceti-mi si mie pls |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
@bashtalu : Daca gasesti suport si are un pret rezonabil, chiar te rog sa imi cumperi unul si mi-l trimiti prin posta.
UP ! BTW 4 Jul 2007, 14:18: UP ! This post has been edited by MAVERICK_SS: 4 Jul 2007, 14:18 |
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
a fost o greseala
magazinul de care zicea cineva pe forum este in galati, eu sunt din bucuresti, deci nu am cum sa ajung acolo in schimb, am comandat de la cobra un suport, imi trimit unul pe gratis ca ei nu expediaza in mod normal in europa de est, le-am dat pe mail si au fost amabili, astept sa vina ventuze am inteles ca se gasesc in targ in vitan, nu stiu daca si suportul de tabla mergi si vezi, poate ai noroc |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
@bashtalu: Eu sunt din Arad asa ca nu ajung prea curand in BUC
![]() Mai asteptam, poate am noroc si are cineva suport dar la un pret rezonabil... UP ! |
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
|
|
bashtalu |
![]()
|
incerc sa ajung eu sambata asta prin targ, poate gasesc ceva, te anunt.
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
alin75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 16 April 06 ![]() |
O altă soluție, ar mai fi pe la firmele care comercializează detectoare, deoarece presupun că am returnate pe garanție detectoare defecte. La returnare, solicită toate piesele care au fost vândute la cumpărarea aparatului. Deci nu au ce face cu ele.........
![]() |
--------------------
Renault
X
X
- Gj-xx-XXX
|
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
@alin75 : Este o solutie idea ta, insa eu nu stiu sa fie in Arad firme care preiau detectoarele defecte pe garantie si sa nu le trimita mai departe la reparat/inlocuit. Pe moment am rezolvat problema, in sensul ca am gasit scaiul care a venit cu detectorul si acum in prima masina fixez detectorul cu scaiul iar suportul l-am mutat pe cealalta masina.
@bashtalu: Daca gasesti foarte bine, daca nu, atunci nu are rost sa mai insist (eu cel putin) ca vad ca nu prea am noroc...Am sa raman la schema cu scaiul intr-o masina si suportul in cealalta. UP! |
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
|
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
Pana la urma voi ramane la solutia prinderii detectorului de bord cu scaiul din dotare deoarece nu am gasit niciunde numai suport pentru el.
TOPIC CLOSED !!! |
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:04 |