probleme planetare!, bate cind masina este goala
![]() ![]() ![]() |
probleme planetare!, bate cind masina este goala
pasarel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 9 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1310
mls
- b.27.zlt nu te baga in tarate ca te maninca porcii!
|
|||
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu: cand nu am pasager in scaunul mortului, ocazional bate planetara chiar si pe drum drept, nemaivorbind de curbele la dreapta (am fost la Sibiu zilele trecute si bate destul de urat la serpentinele de pe pasul Oituz). La curbele la dreapta nu sunt probleme.
Cred ca trebuie schimbata planetara, sau rectificata, nu ma pot pronunta. Alex This post has been edited by Alex G.: 21 Jun 2007, 22:09 |
--------------------
-
-
-
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
![]() 2) Data jos si dusa la un atelier pt rectificare. Aveti grija cu ce material de adaus o incarca. Nu mai stiu exact duritatea, dar trebuie sa fie net superioara unui banal electrod bazic (E 7018)...dar nici prea tare ca va uzeaza bilele si tot un c...... ati facut. 3) Si cea mai sanatoasa solutie: una noua, e 220 ron cu tva inclus (aprox). Daca va apucati de treaba acasa, sa aveti si ceva scule ![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
sau operatiile de la punctul 3 se pot efectua cu succes folosind, desigur cu masura, clasicul ciocan.exista un risc minim de a sparge rulmentii la cutie(cica), dar eu am aplicat la greu ciocanelu si nu a avut nici pe naiba!
daca operatiile au mai fost efectuate, iese intra chiar si fara ciocan.la liber.folositi cu incredere vaselina+sprau degripant. daca bateti pt montare, grija mare, sa fie "cuiul"(nu-mi vine in cap cuvantul), ala dinspre cutie montat, ca sa tina planetara pe loc! disparitia /aparitia zgomotelor la incarcarea/descarcarea masinii consta in modificarea inaltimii acesteia si prin urmare a pozitie unor subansamble ale planetarei! |
-------------------- fan VAG!
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Si cea mai sanatoasa solutie: una noua, e 220 ron cu tva inclus (aprox).
unde ai gasit planetara noua cu 220 ron? |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
astea de uzina sunt de ,a 325 de lei pana pe la 450 lei:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:19 |