Alarma-sfat pt viitor, ca sa vezi de ce nu merge cum trebuie!
![]() ![]() ![]() |
Alarma-sfat pt viitor, ca sa vezi de ce nu merge cum trebuie!
jonny_b |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 22 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- GR 03 LWJ
|
|||
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar trebui sa lasi deoparte economiile si sa mergi la un instalator competent, caci la punctul 2, cauza pentru care actuatoarele nu aveau forta sigur este alta, un contact prost sau altceva, care la consumul actuatorului face sa cada tensiunea. Mai ales ca spui ca fara fete de usi mergea. Solutia ta de a alimenta direct de pe baterie, fara siguranta, este periculoasa pentru tine, caci la un scurtcircuit nu vei avea protectie printr-o siguranta care sa intrerupa circuitul si, ca urmare, bateria va fi pusa in scurt. Iar la capacitatea ei, te alegi sigur cu un incendiu!!! Desi este tensiune doar de 12-14 volti, bateria da curenti foarte mari in scurtcircuit, peste 100-150 A, functie de tipul si capacitatea ei.
Ca sa nu spun ca probabil pierzi si garantia la alarma, care se da doar la instalarea sa de catre service autorizat. |
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
jonny_b |
![]()
|
Pai de ce sa faca scurtcircuit ca si inchiderea si alarma sunt prevazute cu sigurante pe + ?
Si prima data le legasem pe siguranta care alimenteaza casetofonul si cd-romul (ca aum un cd-rom pe post de player). Deci de acolo era pt ca alimentarea cu plus a cd-romului era stabilizata la 12V cu un LM 7812. Nu vad de ce sa faca scurt daca fiecare circuit este protejat de o siguranta? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- GR 03 LWJ
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
Si eu sunt in situatia ta Jonny. Vreau sa-mi montez singur alarma + inchidere. Spune-mi te rog daca la usile fata aveai deja gaurile in broasca si ai pus direct tija actuatorului sau a trebuit sa le faci tu ?
De asemeni cum ai reusit sa indoi tija exact unde ai vrut tu (din cutie vin indoite numai la un capat) ? Am vazut ca sunt destul de groase si tari ca sa mearga de indoit usor cu un patent. Multumesc. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
jonny_b |
![]()
|
Pai la usile din fata am scos tijele care blocheaza incuietorile si de ele am fixat capetele de la actuatoare si pe urma le-am fixa t pe pozitie!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002
- GR 03 LWJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 20:49 |