Ati fost la CokeLive Festival?, cum vi s-a parut?
![]() ![]() ![]() |
Ati fost la CokeLive Festival?, cum vi s-a parut?
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vroiam sa vad The Cult, da' bineinteles ca eu stiam ca-i azi concertu' si nu ieri.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu, mie mi s-a parut ok pana acum!
Despre trupe: Prodigy - au fost exact cum trebuia sa fie. Adica am ramas impresionat de energia pe care au degajat-o. Maxim care pana acum nu mi se parea nemaipomenit, a fost fenomen si ca tinuta si miscari si voce. Nu mai vorbesc de mimica ! Keith a fost si el ok dar parca il eclipsa Maxim. Majoritatea celor care si-au cumparat bilet de weekend pentru ei au venit.Un prieten care i-a vazut si anul trecut la Sziget mi-a spus ca le-a iesit mult mai bine aici. The Rasmus - ei au fost al 2lea motiv pentru care mi-am cumparat bilet. Lauri e mai mic decat ma asteptam si stie vreo 10 cuvinte in romana ![]() ![]() Backyard Babies - mi-au placut desi nu mai auzisem de ei. Dj Seb a fost iar ok desi nu interesa pe nimeni ce mixeaza ca urma Prodigy. Plusuri: toti pe care i-am prins eu au cantat live, "badegarzi" mari stil robocop cu caini mari, locatia, sonorizarea, in pauzele dintre trupe pe fundal se auzea ACDC si Nightwish, o gramada de fete punk-style ![]() Minusuri: doar cateva wc-uri ecologice (mai corect spus - 17). La cele cateva mii de oameni nu faceau fata, cozile erau de ordinul zecilor de metri ![]() Eu am bilet si azi, am fost la Vita de vie si Vama si mai tarziu merg la Il Nino si Incubus. Ar fi multe de zis dar deja va plictisesc. Concluzie: e meritat pretul biletului! ![]() P.S: observ ca nu prea sunt dacioti amatori de rock-punk-etc ![]() L.E: Marty, The Cult sunt azi de la 22:40. This post has been edited by Zippy: 24 Jun 2007, 18:53 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Da pussycat dolls
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-i aia "pussycat dolls"?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-s astea? Manechine? A fost si prezentare de moda?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
Canta manele tipele
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cum, n-ai auzit de pussycat dolls?
![]() ![]() Ieri si azi a fost ok, fanii rock-punk-etc s-au adunat in fata scenei principale, iar fanii muzicii gen Radio Deea si-au facut damblaua in cortul dance cu Marika, Gojira, Super8, Tab, The Model si azi de la 22:00 Vania, Thornado, Agaric, Raresh. Eu sunt fan ambele genuri dar am ales scena principala. La Bestival vine cineva? |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Da Prodigy au facut un spectacol impresionant mai ales ca au mai imbatranit si ei, oricum pacat ca nu mai e Leeroy Thornhill, ca stia sa danseze intr-un fel. Eu nu ma omor dupa The Rasmus dar au melodii misto si baladele nu mai spun, faza cu melodia alora de la Ozon a fost chiar misto.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Zippy @ 24 Jun 2007, 19:50) Merci, am aflat cind se terminasera, la 12. ![]() M-am luat dupa un idiot care balmajea ieri la radio ca seara cinta Progigi, Rasmus si The Cult. Am pus mina pe telefon si am sunat un prieten care stiam ca-i disperat sa vada The Cult si ala nu mi-a raspuns. de unde am tras concluzia ca e la concert. Asa c-am injurat cu obida si... asta a fost. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Carburatorul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 November 05 ![]() |
Da a fost incendiar concertul "The Prodigy" de la "CokeLive", rog mult persoanele care gasesc link-uri cu poze de la concert sa-mi trimita si mie mesaj cu ele. thx all
|
--------------------
Dacia
Berlina
'99 1310 L
- privat
|
|
strainu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 10 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu ca sunt un pic offtopic, dar pe mine, ca "vecin" m-a deranjat bassul, ca doar el ajungea pana la mine
![]() |
--------------------
Peugeot
107 1.0E
TWO
- AG - 0533... "Software is like sex - It's better when it's free" - Linus Torvalds
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:09 |