Problema cu blocul de lumini, tacane cand invart de volan
![]() ![]() ![]() |
Problema cu blocul de lumini, tacane cand invart de volan
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Chiar asa tare tacane ? Eu as zice sa dai CD-playeru mai tare !
La mine de trei ani scoate un sunet cam in genul celui descris de tine insa cred ca ar fi mai mare daraua, stii tu ... ca sa umblu pe acolo. Ai auzit expresia "asa face toate" ? Acolo se-ncadreaza. |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Si la mine tacanea la fel cand invirteam covrigu', dar numai dupa ce am demontat bordul. S-a vindecat dupa ce am demontat iar cochiliile de la volan si le-am mai aranjat.
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
free_fiber |
![]()
|
Tzacane si cu cochilia volanului scoasa.
|
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 930 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
clody1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 June 07 ![]() |
E acolo un "arculet" care o mai ia razna, daca scoti maneta cu blocul de lumini, se vede cu ochiul liber. Eu am rezolvat aceasta problema prin schimbarea arcului, de gasit nu-l gasesti la magazin, eu l-am recutperat dintr-un casetofon auto vechi. Acum merge binisor, uneori cand pun semnal stanga e nevoie de 2 ture de volan pentru a "sari" maneta, una peste alta e ok.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala - 2004
- B-98-CLO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:04 |