Postare editata, si reputatie negativa pentru ea
![]() ![]() ![]() |
Postare editata, si reputatie negativa pentru ea
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.652 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
-427 ???
![]() Waw, dar stiu ca ti-a dat cu minus...Poate am intelege mai bine daca ne-ai spune ce ai scris inainte de a fi "editata"... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și cu ce te-ar încălzi dacă ai ști cine a fost?
În ceea ce privește reputația, check it! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu am editat ... nu eu ti-am dat/luat reputatie ... daca mai vrei explicatii mai intreaba dar cred ca motivul iti este cunoscut "mod ironic" ... Succese
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.652 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok, mi-am dat seama dupa ce am postat ca esti din grupul moderatorilor. Dar sincer acum, aia nu era sture, era ceva ce exista fizic de 6 luni cel putin si e in planuri de peste 1 an! Nu merita sa dai copy paste la ceva de pe site-ul renault daca nu e si o noutate, cel putin asa cred eu. Multumesc de atentie (si reputatia negativa pentru postarea de mai sus), se poate inchide!
28 Jun 2007, 10:15: Genial, acum vad ca mi-a disparut in intregime o postare de aici: http://www.daciaclub.ro/OPORTUNITATI-la-DA...ult-t77666.html Nu am voie sa scriu chiar nimic in rubrica de stiri? This post has been edited by einstein1984: 28 Jun 2007, 09:15 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu, dacă-s considerații de doi lei (vechi).
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
einstein1984 |
![]()
|
Si cat e minmum? Nu de alta, eu chiar credeam ca spun ceva interesant, iar stergerea postarii mele a scos din context urmatoarea postare.
This post has been edited by einstein1984: 28 Jun 2007, 09:23 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
DragosP |
![]()
|
Bunul simț.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu stiu cum sa mai scriu si ce sa mai spun ...
![]() ![]() ![]() E mult prea bizar pentru mine ![]() ![]() ![]() Asta este ultimul meu post pe aceasta tema in acest topic ... mai departe decideti voi ce si cum trebuie facut si vorbiti cu altii ca eu nu va inteleg, se pare ca nu voi reusi niciodata, deci nu are rost sa va stau in drum si sa va dau dureri de cap. Succese, |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
einstein1984 |
![]()
|
Ce treaba am eu cu loganul Break?
This post has been edited by einstein1984: 28 Jun 2007, 09:35 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
ar fi trebuit sa va dati seama pana acum ca, "cate bordeie atatea obiceie(uri)", asa si aici, cati oameni atatea pareri. Nu e obligatoriu sa ii intelegi pe toti, fiecare cu pasarica lui, altii au un stol intreg si asta e.
Deci, moderatorilor, pe ariile tehnice moderati cu strictete ca sa nu se piarda informatia corecta, pe restul, lasati-le cum o fi, oricum sunt discutii cu caracter de vorbe ![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:42 |