[VAND] maciulie schimbator Logan, colectia 2
![]() ![]() ![]() |
[VAND] maciulie schimbator Logan, colectia 2
R@du |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
IT'S MINE.
Ups. da' e de varianta ambiance/preferance sau pentru laureate/ambition? This post has been edited by driverx: 27 Jun 2007, 16:59 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
care-i diferenta?
|
--------------------
/
/
/
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
La alea inferioare zona cu scrisu e neagra, la alea superioare are aspect de aluminiu.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Imi explica si mie ce e asa mare bataie pe maciuliile astea de Colectia 2 / Prestige ? Mie mi se par mai aiurea ca aspect, parca te forteaza sa schimbi cu mana paralela cu axul decat perpedicular.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
daciafan |
![]()
|
ahaa, iar la cel de prestige are si aspect de aluminiu si piele,asa-i?
mai nu stiu cum se face ca eu am avut un laureate in aprilie 2007 si nu avea nici un fel de aspect de aluminiu maciulia aia 27 Jun 2007, 17:10: QUOTE(Corbu' @ 27 Jun 2007, 17:07) Imi explica si mie ce e asa mare bataie pe maciuliile astea de Colectia 2 / Prestige ? Mie mi se par mai aiurea ca aspect, parca te forteaza sa schimbi cu mana paralela cu axul decat perpedicular. aici e bataie pe orice apare nou pe logan This post has been edited by daciafan: 27 Jun 2007, 17:10 |
--------------------
/
/
/
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Corbu' @ 27 Jun 2007, 18:07) Imi explica si mie ce e asa mare bataie pe maciuliile astea de Colectia 2 / Prestige ? Mie mi se par mai aiurea ca aspect, parca te forteaza sa schimbi cu mana paralela cu axul decat perpedicular. Pentru ca asta de colectia 2 nu imi da senzatia care mi-o da asta a meu. Parca as pune mana pe capul pisicii mele sa o mangai. Mare, urat, etc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Nu e acea maciulie care este pe Prestige (din piele).
Asta pe care o vand e cea existenta pe celelalte versiuni de Logan , incepand cu sept. 2006, si e din plastic. This post has been edited by R@du: 27 Jun 2007, 18:00 |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
driverx |
![]()
|
Atunci eu ma retrag.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
daciafan |
![]()
|
si eu
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
R@du |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
R@du |
![]()
|
up
|
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
pune si tu o poza, ca eu sincer nu stiu cum arata, poate iti iau eu una pt papuc
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
uite cam asa arata
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
R@du |
![]()
|
Multumesc Silviu!
![]() |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Vreau eu maciulia, ti-am dat PM.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
The maciulie is no longer needed
This post has been edited by AdiZ: 14 Jul 2007, 10:51 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
stita |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 13 March 06 ![]() |
Mai ai maciulia ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
- B00000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:33 |