Logan Prestige vs Clio 1.4 - 100CP, versus
![]() ![]() ![]() |
Logan Prestige vs Clio 1.4 - 100CP, versus
bobu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 break
1999
|
|||
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Alta!
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Clio 3 ? Sau Symbol ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
bobu |
![]()
|
symbol
|
--------------------
dacia
1310 break
1999
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Logan
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
bobu |
![]()
|
Problema sta in felul urmator:
am o carca de cunostinte care imi spun in acelasi fel (fara nici un argument) sa cumpar clio deoarece loganul nu este masina de 10.000. In schimb clio este...atat. M-ar ajuta niste argumente rezonabile. |
--------------------
dacia
1310 break
1999
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Parca au mai fost discutiile asta pe forum, logan vs. clio vs. aveo vs. mai stiu eu ce. Nu e mai bine sa cauti tu inainte? Fiindca s-au scris multe despre asta.
Parerea mea: mai invarte-te de vreo 2 mii si arunca un ochi pe la kia c'eed sau mitsubishi lancer de 1.6 ![]() Dar sincer, s-a mai discutat. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
bobu |
![]()
|
multam
|
--------------------
dacia
1310 break
1999
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' cunostintele alea super-destepte ale tale cum au ajuns la concluzia aia super-desteapta???
Si tot cunostintele alea super-destepte si super-bune la improscat cu parerea s-au gandit sa iti dea sfaturi in privinta calculatiei unui buget anual pentru masina??? De exemplu primul lucru la care m-as opri fiind Casco. Oare cat o fi diferenta? Diferenta aia de 200E intre masini s-ar putea sa ii amortizezi in 6 luni doar din CASCO., logan avand casco mai mic. I-a mai lasa cunostintele alea super-destepte cu super-conceptii si pline de TDI-uri in cap si gandeste tu ce e mai bine pentru tine. Si nu stiu de ce am impresia ca cauti la 10 mii euro cati mai multi cai putere. Si cred ca gresesti. Si logan si clio ala se incadreaza in suma, dar amandoua is conserve zornaitoare la 10 mii euro. Sigur nu vrei sa te gandesti si la alte dotari, cerinte si la alti producatori? This post has been edited by driverx: 28 Jun 2007, 22:32 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Uite aici, ma facurati sa caut eu in locul vostru, pai frumos va sade?
![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=63899 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=74701 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=71687 Sper sa se inchida asta iar discutia sa fie continuata pe unul din celelalte subiecte |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am avut Logan...Am Logan (altul). Am dorit sa-mi cumpar Clio; deh ca e Renault, numai ca nu incapeam la volan iar capul trebuia sa-l tin intr-o parte
![]() WARNING: Acestea se vor a fi niste considerente personale. Aviz celor doritori de posturi si galceava. This post has been edited by adiya: 28 Jun 2007, 23:13 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea sincer sa iti iei Logan. Si intre Logan cu mai putine dotari si Clio Symbol, tot Logan luam: spatiu mai mare la interior, portbagaj mai mare. masina mai mare, consum cam la fel. Are mai multe plusuri Logan-ul fata de Symbol, asta in afara de ipoteza standard ca vezi dom'le ala e Renault iar aia e Dacie. Poate la finisaje e mai bine realizat Symbol-ul, nu stiu nu am analizat atent. Vezi toate aspectele; cat costa reviziile etc. etc.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Nici una nici alta .....10000 este prea mult si ptr. Clio si ptr. Logan.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, poate 10000 Euro este mult pentru o masina precum Clio sau Logan.
Dar, pentru mine, care mi-am facut inainte toate calculele referitioare la intretinerea masinii pe an, pentru orice alceva decat Logan, imi cam dadea cu minus (si nu sunt nici eu si nici sotia cu venituri mici, din contra, cam de 5 - 6 ori peste salariul mediu) Ideea e (cel putin a mea) masina e un obiect care te transporta din punctul A in punctul B cu un cost cat mai mic. Asa ca , decat sa ma dau maret in masini d'astea destepte, am preferat Loganul. Parerea mea |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
2007
- B xx XXX Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
(K)aveo?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() Ce imi plac mie oamenii. Asa in general. Is funny rau. Cand a aparut frigiderul, aruncau cu cenzurat, ca pe langa ca consuma 17% mai si avea doar 3 stele. Daca au alternativa pe care nu scrie Dacia pe fond albastru, dintr-o data cele 1.5 stele nu mai sunt o problema nici macar cat erau cele 3 ale frigiderului. Ba.....sunteti teroare...sa mor io. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai mai ce s-o mai ametim atat. Fiecare isi cumpara in functie de cat de lunga e plapuma. Daca nu ai bani sa urci mai sus, asta e. Dar intre doua de acelasi pret fie ele si modeste alegi una care iti ofera mai multe avantaje.
This post has been edited by ionutctn: 29 Jun 2007, 12:02 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(costeniuc @ 29 Jun 2007, 11:03) Ideea e (cel putin a mea) masina e un obiect care te transporta din punctul A in punctul B cu un cost cat mai mic. Asa ca , decat sa ma dau maret in masini d'astea destepte, am preferat Loganul. Parerea mea Si eu la fel am rationat dar....am ales Logan de 8250 nu de 10.000 caci 10.000 este prea mult ,mai bine mai strangeam din buci putin si luam altceva dar nu Clio QUOTE(Kunt @ 29 Jun 2007, 11:48) Logan dar nu de 10.000......se pare ca nu am fost destul de bine inteles... ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
STOP.
Se inchide. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 11:41 |