Accident langa Metro Cluj, identificare TIR implicat
![]() ![]() ![]() |
Accident langa Metro Cluj, identificare TIR implicat
lecar |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|||
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Haha...crezi ca poti afla ceva prin verificarea tahografului??nimic...doar cu ce viteze a mers soferul...si vezi daca s-a odihnit...cam atat...daca camionul nu are lovituri mari nu afli nimic...si din proprie experienta iti zic ca nu prea se vad loviturile pe camioane...putea fi un sofer turc...astia de obicei nu se uita in oglinzi nici batuti...roman...cu chef de joaca...lucru mai putin probabil...se poate ca soferul sa fi adormit la volan...dar nici cu soferul daciei nu mi-e rusine
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vrei sa spui ca ar trebui sa fie limitate,din cate stiu eu,pe la 90km/h.Dar am avut de cateva ori surpriza,pe autostrada A2,sa dau de tir-uri care mergeau cu 110km/h(am mers in spatele lor cate 1 minut,ptr ca nu-mi venea sa cred).Dupa care depaseam,cu 120-130 la ora.Asa ca...Si nu erau doar camioane ale unor firme romanesti.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
"...camioanele sunt limitate la 85..."
Exact la aia ne gandeam eu cu tatal meu cand aveam 120km/h si ne-a depasit un TIR fara probleme. This post has been edited by LC_TM: 29 Jun 2007, 15:59 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Or fi ele limitate, dar sunt sigur ca se mai si scoate limitarea aia. Am vazut multe care merg peste 85.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Din neplacuta experienta personala: un tir mi-a botit masina parcata regulamentar, i-am luat numarul (alarma a sunat si am apucat sa-l notez) si nici dupa juma' de an vajnica politie rutiera nu s-a obosit sa-l gaseasca. Evident, reparatia am suportat-o eu ca nu am casco pe berlina. Asa ca, nu iti pune mari sperante chiar daca ii afli numarul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am 2 Iveco EuroTech...1 cursor si 1 cu pompa de injectie normala...
Pe Cursor am limitarea pusa iar pe celalalt nu...dar nu mai merge ABS-ul...e singura metoda pe care o cunosc...oricum daca iti verifica cineva tahograful si vede ca ai mers peste viteza de limitare ti se ia atestatul profesional parca...si trebuie sa ai 15 diagrame la verificare nu doar cea din aparat...deh....unele reguli le respecta doar unii...oricum...nu cred sa mai dai de tirist...nu e nimeni atat de prost sa se duca sa declare un accident ca asta. |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am vazut si eu masina azi.E una albastra,nu ?A intrat prin gardul de la muzeul Apei.Ma mir ca nu a vazut nimeni nimic,pe acea portiune se lucreaza la drum si drumul e stramtat din 4 in 2 benzi.Viteza cu care se circula in acea zona nu e prea mare.
|
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
lecar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 10 June 05 From: Leeds, UK ![]() |
Da, e una albastra.
Ma tot gandesc ce fel de om poate fi ala care accelereaza fara sa-si faca nicio problema atunci cad vede ca se intampla asa ceva... |
--------------------
Fiat
Coupe
16v Turbo 195CP
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:56 |