Cum Se Poate Contacta Dl Stroe(taticul):)
![]() ![]() ![]() |
Cum Se Poate Contacta Dl Stroe(taticul):)
Cib |
![]()
|
||
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Incearca (poate iti reuseste):
constantin.stroe@daciagroup.com sau stroe.constantin@daciagroup.com |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar zi-ne te rog si noua ce problema ai de esti asa de "dusmanos". incearca sa faci gura mare la VC, iar daca nu si nu, o poti lua pe calea ANPC-ului.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
chiar asa spune necazu ca poate se mai string vro doi trei
|
-------------------- Kox
|
|
Sergiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
Zdranganit tobe la relanti, nu?
![]() Mult succes! Si daca e de la catalizator, sa-i mance draq de nenorociti, ca eu am impresia ca au pus niste cat-uri cu probleme la anumite masini (am o gramada de cunoscuti care au schimbat catalizatorul si le-a mers mai bine pe urma, sau le-au disparut zgomote si alte prostii). |
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Director VC : 0248 500 501 (direct la secretara, care iti va face legatura)
adresele de mail sunt standard...vezi ce a scris Klaus.... ar fi bine sa scrii unui director francez.... in engleza e ok sau franceza.... va avea mai mult efect decat daca scrii unui roman!!! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Incearca, dar n-o sa reusesti prea multe. poate doar secretara sa raspunda. Eu am stat de vorba (bussines) cu Francois Fourmont - DG , e un tip plin de el care spune ca romanii nu stiu sa faca nimic bun si ca sunt nevoiti sa importe.
Singurul lucru apreciat de el, inginerii si muncitorii din Dacia. Normal, la 200 euro leafa sunt buni, la 1500 cred ca nu........ francois.fourmont@daciagroup.com |
--------------------
x
x
- x
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
In momentul asta cred ca asta e cel mai util topic de pe acest forum (pentru mine). Cred ca in curand voi incepe si eu sa "contactez" cat mai multe "personalitati" ce "au legatura" cu Dacia by Reno ... sa le "explic" putin parerea mea (asta cam pe saptamana viitoare).
Problema mea e la sectiunea Logan: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7388&st=90 Chiar incepusem si eu sa ma interesez de niste numere dar nu aflasem nici unul pana acum ... Exagerz putin (sau poate nu): eu as pune topicul asta ca front page la acest site ... MARE SA SE VADA: mailul si nr. lu' cutare xxx unde xxx ia valori in intervalul directorilor si oamenilor cu factor de decizie de la Dacia, VC ... etc. (mentiune: in momentul asta chiar sunt suparat rau de tot pe Dacia By Reno si voi face tot ce pot sa "ma auda") This post has been edited by Obscuru: 14 Oct 2004, 16:48 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar crezi ca astia au timp sa se ocupe de toti clientii? Daca scriu unu-doi cu probleme - exista sanse sa citeasca mailu' si sa actioneze. Altfel - direct la 'trash', nu e lipsa de respect pentru clienti, nu ar putea altfel, nu poti pune un singur om (care mai e si director) sa faca toata munca de "customer support".
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
QUOTE(vv @ 14 Oct 2004, 18:01) Chiar crezi ca astia au timp sa se ocupe de toti clientii? Daca scriu unu-doi cu probleme - exista sanse sa citeasca mailu' si sa actioneze. Altfel - direct la 'trash', nu e lipsa de respect pentru clienti, nu ar putea altfel, nu poti pune un singur om (care mai e si director) sa faca toata munca de "customer support". Asa este ... Eu am inceput sa urmez si voi urma in continuare mersul firesc si omenesc al problemei mele DAR ... cred ca voi ajunge si la "acei pasi" pe care ii urasc si care imi provoaca un sentiment de greata (asa am eu o presimtire mai ales dupa raspunsul pe care l-am primit de la service la dealer unde am fost prima data). Si cred ca foarte multi oameni care intra pe acest site ar fi interesati (datorita problemelor care le au si probabil faptului ca nu i-a rezolvat nimeni asa cum si-ar fi dorit) de informatiile de pe acest topic. |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Obscuru @ 14 Oct 2004, 18:07) Asa este ... Eu am inceput sa urmez si voi urma in continuare mersul firesc si omenesc al problemei mele DAR ... cred ca voi ajunge si la "acei pasi" pe care ii urasc si care imi provoaca un sentiment de greata (asa am eu o presimtire mai ales dupa raspunsul pe care l-am primit de la service la dealer unde am fost prima data). Si cred ca foarte multi oameni care intra pe acest site ar fi interesati (datorita problemelor care le au si probabil faptului ca nu i-a rezolvat nimeni asa cum si-ar fi dorit) de informatiile de pe acest topic. pai trimit mail pana il citeste. Si pe urma daca nu obtin nici o solutie cu presa la poarta lor le arat ce masina formidabila pot scoate si ce serviciu de garantii au... |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:48 |