DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum Se Poate Contacta Dl Stroe(taticul):)

Cib
post 14 Oct 2004, 09:58
Post #1

fost posesor de Solenza

Group: Members
From: Iasi

poate stie cineva cum pot afla adresa de mail pe care o citeste taticul Stroe de la DACIA sau poate un nr de fax sau tel de la biroul dansului, pentru ca eu nu ma mai inteleg nici cu VC nici cu service-ul si poate asa atrag atentia. ca nu mi-a ami ramas decat asta sau sa ma duc cu presa la ei la Colibasi in poarta lor si sa le arat masina si ce considera ei ca e normal. Pls help

--------------------
Nissan Almera Tekna Oltcit 12TRS 2005 - B-43-ZGO, SV-02-SST
Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 14 Oct 2004, 10:10
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Incearca (poate iti reuseste):

constantin.stroe@daciagroup.com
sau
stroe.constantin@daciagroup.com

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
sstanescu
post 14 Oct 2004, 10:25
Post #3

Membru autentic

Dar zi-ne te rog si noua ce problema ai de esti asa de "dusmanos". incearca sa faci gura mare la VC, iar daca nu si nu, o poti lua pe calea ANPC-ului.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
Dyda
post 14 Oct 2004, 13:18
Post #4

Membru autentic

chiar asa spune necazu ca poate se mai string vro doi trei

--------------------
Kox
+
Sergiu
post 14 Oct 2004, 13:24
Post #5

Membru autentic

From: Timisoara

Zdranganit tobe la relanti, nu? smile.gif
Mult succes! Si daca e de la catalizator, sa-i mance draq de nenorociti, ca eu am impresia ca au pus niste cat-uri cu probleme la anumite masini (am o gramada de cunoscuti care au schimbat catalizatorul si le-a mers mai bine pe urma, sau le-au disparut zgomote si alte prostii).

--------------------
Dacia SupeRNova
+
AL
post 14 Oct 2004, 14:04
Post #6

Member

Director VC : 0248 500 501 (direct la secretara, care iti va face legatura)

adresele de mail sunt standard...vezi ce a scris Klaus.... ar fi bine sa scrii unui director francez.... in engleza e ok sau franceza.... va avea mai mult efect decat daca scrii unui roman!!!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
bomicabomic
post 14 Oct 2004, 14:29
Post #7

Ex-membru DaciaClub

Incearca, dar n-o sa reusesti prea multe. poate doar secretara sa raspunda. Eu am stat de vorba (bussines) cu Francois Fourmont - DG , e un tip plin de el care spune ca romanii nu stiu sa faca nimic bun si ca sunt nevoiti sa importe.
Singurul lucru apreciat de el, inginerii si muncitorii din Dacia. Normal, la 200 euro leafa sunt buni, la 1500 cred ca nu........

francois.fourmont@daciagroup.com

--------------------
x x - x
+
Sclaud
post 14 Oct 2004, 16:44
Post #8

Status: activ

From: Brasov

In momentul asta cred ca asta e cel mai util topic de pe acest forum (pentru mine). Cred ca in curand voi incepe si eu sa "contactez" cat mai multe "personalitati" ce "au legatura" cu Dacia by Reno ... sa le "explic" putin parerea mea (asta cam pe saptamana viitoare).
Problema mea e la sectiunea Logan: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7388&st=90
Chiar incepusem si eu sa ma interesez de niste numere dar nu aflasem nici unul pana acum ...

Exagerz putin (sau poate nu): eu as pune topicul asta ca front page la acest site ... MARE SA SE VADA: mailul si nr. lu' cutare xxx unde xxx ia valori in intervalul directorilor si oamenilor cu factor de decizie de la Dacia, VC ... etc. (mentiune: in momentul asta chiar sunt suparat rau de tot pe Dacia By Reno si voi face tot ce pot sa "ma auda")

This post has been edited by Obscuru: 14 Oct 2004, 16:48

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
vv
post 14 Oct 2004, 17:01
Post #9

dilbert.com

Chiar crezi ca astia au timp sa se ocupe de toti clientii? Daca scriu unu-doi cu probleme - exista sanse sa citeasca mailu' si sa actioneze. Altfel - direct la 'trash', nu e lipsa de respect pentru clienti, nu ar putea altfel, nu poti pune un singur om (care mai e si director) sa faca toata munca de "customer support".

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Sclaud
post 14 Oct 2004, 17:07
Post #10

Status: activ

From: Brasov

QUOTE(vv @ 14 Oct 2004, 18:01)
Chiar crezi ca astia au timp sa se ocupe de toti clientii? Daca scriu unu-doi cu probleme - exista sanse sa citeasca mailu' si sa actioneze. Altfel - direct la 'trash', nu e lipsa de respect pentru clienti, nu ar putea altfel, nu poti pune un singur om (care mai e si director) sa faca toata munca de "customer support".
*

Asa este ...
Eu am inceput sa urmez si voi urma in continuare mersul firesc si omenesc al problemei mele DAR ... cred ca voi ajunge si la "acei pasi" pe care ii urasc si care imi provoaca un sentiment de greata (asa am eu o presimtire mai ales dupa raspunsul pe care l-am primit de la service la dealer unde am fost prima data). Si cred ca foarte multi oameni care intra pe acest site ar fi interesati (datorita problemelor care le au si probabil faptului ca nu i-a rezolvat nimeni asa cum si-ar fi dorit) de informatiile de pe acest topic.

--------------------
none none 2019 - BV-XX-XXX
+
Cib
post 18 Oct 2004, 16:38
Post #11

fost posesor de Solenza

From: Iasi

QUOTE(Obscuru @ 14 Oct 2004, 18:07)
Asa este ...
Eu am inceput sa urmez si voi urma in continuare mersul firesc si omenesc al problemei mele DAR ... cred ca voi ajunge si la "acei pasi" pe care ii urasc si care imi provoaca un sentiment de greata (asa am eu o presimtire mai ales dupa raspunsul pe care l-am primit de la service la dealer unde am fost prima data). Si cred ca foarte multi oameni care intra pe acest site ar fi interesati (datorita problemelor care le au si probabil faptului ca nu i-a rezolvat nimeni asa cum si-ar fi dorit) de informatiile de pe acest topic.
*

pai trimit mail pana il citeste. Si pe urma daca nu obtin nici o solutie cu presa la poarta lor le arat ce masina formidabila pot scoate si ce serviciu de garantii au...

--------------------
Nissan Almera Tekna Oltcit 12TRS 2005 - B-43-ZGO, SV-02-SST
Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 11:48
Forum Renault