Permis Categoria A
![]() ![]() ![]() |
Permis Categoria A
BV99 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|||
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma declar necunoscator: cum naiba faci scoala, il iei pe instructor pe ghidon? La examen dai pe motocicleta cu atas sa aiba si politaiul unde sa stea? Daca burniteaza, nu i se uda hartiile? Faci parcari laterale sau dai proba de mers pe o roata?
Pe bune, nu mi-am pus niciodata problema cum se da examen pt. motor! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Salut!
Din cate stiu io, poti sa dai examenul pe motocicleta proprie, dar cred ca nu ai voie cu motocicleta cu puterea mai mare de 25 KW. Examenul Da, scoala NU! sstanescu, scoala se face ca si pe masian. Iei instructorul in spate si va plimbati prin oras. Iar examenul teoretic era pana acum (cred ca inca este!) IDENTIC cu cel pt categoria B. Examenul practic consta in doua probe: poligonul si traseul. Poligoonul: trebuie sa mergi printre jaloane fara sa pici sau sa darami vreunul, apoi trebuie sa faci inre trei jaloane cate trei "8"-uri pe stanga si trei pe dreapta, da in realitare nu le numara nimeni, io cel putin cand am vazut ca nu se uita politaiul am facut numai 2 (asa sunt io, ma mananca undeva!) apoi trebuie sa mergi drept pe langa linia continua din poligon (vre-o 20 - 30 de m) cu mana stanga intinsa lateral. Daca nu pici cu motorul, ai luat proba! Apoi la proba cu orasul, politaiul ne-a dus pe tori (vre-o40 de elevi si vre-o 4 motociclete) pe o strada lunga si dreapta. Plecau de fiecaredata doi elevi, un instuctor si politaiul cu doua motociclete. Intai se urca pulitaiul cu primul elev pe motocicleta din fata, mergeau pana in capatul strazii unde elevul facea manevra de intoarcere, apoi politaiul cobora si se urca pe cealalta motocicleta cu celalalt elev, iar instructorul se urca pe prima motocicleta cu primul elev si se intorceau la locul de plecare. Daca nu omorai motorul la plecare (minsk) si nu picai pe traseu, aveai examenul luat! Vezi ca examenul pt categoria A se da la intervale regulate (parca 2 saptamani) DOAR in periaoda in care e vreme buna. Deja in Octombrie s-ar putea sa ai surpriza ca politia sa nu mai accepte inscrierea la examen pt categoria A! Io m-am inscris intr-o sambata la un instructor privat care mi-a zis: "bai frate, marti e examen. Daca dai banu' pt scoala pana luni la 10 te inscriu la examen, daca nu, atunci peste 2 saptamani". Asa ca luni i-am dat banu, am iesit vre-o doua ore prin bucuresti, a vazut ca siu sa merg, seara m-a dus in poligon unde iarasi ne-am invartit vre-o 3 ore, apoi marti am dat examen, si pana vineri aveam deja permisul nou nout (a trebuit sa-l dau inapoi ca aveam categoria ![]() Bafta! |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
BV99 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 April 04 From: BRASOV ![]() |
sunt lamurit cu examenul! OK dar pot sa ma prezint la examen fara sa fac scoala de motor? auzisem de la niste veterani ca ei nu au facut scoala.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT
|
|
green_alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 March 04 From: Bucuresti->Muncii ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 14 Oct 2004, 14:15) Io m-am inscris intr-o sambata la un instructor privat care mi-a zis: "bai frate, marti e examen. Daca dai banu' pt scoala pana luni la 10 te inscriu la examen, daca nu, atunci peste 2 saptamani". Asa ca luni i-am dat banu, am iesit vre-o doua ore prin bucuresti, a vazut ca siu sa merg, seara m-a dus in poligon unde iarasi ne-am invartit vre-o 3 ore, apoi marti am dat examen, si pana vineri aveam deja permisul nou nout (a trebuit sa-l dau inapoi ca aveam categoria ![]() Bafta! Salut ma interesa si pe mine sa fac scoala cu tipul asta daca se poate. Eu am B deja si m-ar interesa sa-l iau anul asta si sa nu-mi mai bat capul cu scoala si tot. poti te rog sa-mi dai si mie numarul pe MP sau la mealexverde@yahoo.com ? Merci mult anticipat ![]() |
--------------------
DACIA evident
1410 Sport Just Me
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Pai e putin mai complicat cu numarul... ca nu-l mai am! Acum stau in Arad, scoala am facut-o in Bucuresti.
Dar daca esti din Bucuresti, isti pot spune unde sta tipul (aproximativ) - e la Bucur Obor, cum vii dinspre Colentina, treci de rond, apoi pe partea dreapta se face un fel de straduta (deci pe Mosilor, da nu ajungi la "Fainari" - aia cu sens unic) care da in curtea interioara dintre blocuri. Chiar la intrarea pe straduta e un chiosc, si vanzatoarea il stie pe tip, ca el isi bea timpul pe acolo... El statea in primul bloc pe stanga cum intrii pe acea straduta, e o scara cu trepte inalte. Trebuie sa intrebi vecinii. L-am gasit in Pagini Aurii (sau galbene). |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
green_alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 7 March 04 From: Bucuresti->Muncii ![]() |
Merci ma duc sa-l caut azi sau maine.
|
--------------------
DACIA evident
1410 Sport Just Me
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:17 |