Hotel Rex-Mamaia, no comment
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hotel Rex-Mamaia, no comment
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Lipsește doar Audi-ul R8 cu numere de Elveția "pilotat" de o brunetă...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Cine si de ce zicea ca avem preturi mari la mare?...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Nooooo, asta-i targu vitan! Apropos, n-ai filmat si preturile?
![]() |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
R19/16v: In contrast cu:
|
-------------------- |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala cu "B-01-ADA" avea pana acum 3 ani un S600 pe care il parca soferul lui intr-un garaj in Salajan, dar Maybachul nu l-a dus niciodata acolo. E parcat la cladirea "Xerox" de la Rosetti, cred ca lucreaza la Bursa de Valori.
Nelamurirea mea: de ce lasa lumea sa treaca printre ele? Sa dau eu 300.000 EUR pe o bijuterie d-asta (oricare) n-as lasa sa o atinga nimeni... Ce mi-a placut: - CLS AMG cu numere de Franta - Cele 2 SLR-uri - Jaguar XK - CL63 AMG - Audi S8 |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
Traiasca Romania!!! tara tuturor posibilitatilor
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Intr-adevar, Tuareg-urile, Audi si alte masini sub 60-70 de mii de euro aratau ca niste gunoaie.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(AlexC @ 4 Jul 2007, 10:36) Ala cu "B-01-ADA" avea pana acum 3 ani un S600 pe care il parca soferul lui intr-un garaj in Salajan, dar Maybachul nu l-a dus niciodata acolo. E parcat la cladirea "Xerox" de la Rosetti, cred ca lucreaza la Bursa de Valori. Este celebrul Adamescu, proprietarul blocului Xerox (fostul hotel Modern) si al magazinului Unirea...Printre altele... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce-am vazut ce e acolo,parca mi-as dori sa lucrez pe post de paznic in parcare....sa fac si eu 100 euro pe noapte
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Loganu' meu era mai in spate...dupa tufe. L-ati vazut, l-ati vazut?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Acum vreo 5 săptămâni a fost "preselecție" pentru curieri (hamali) la Rex... Cari bagaje, arăți camerele, parchezi mașinile... Bacșiș în jur de 75 euro pe zi...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca se stransesera in ziua aia toate SLR-urile din Romania la Rex in parcare.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Numai Veyron-ul mai lipsea de acolo.
Nu am crezut ca voi putea vedea 4 buc. SLR intr-o parcare din Romania... Cred ca 4 sunt multe si pentru Monte Carlo, dar pentru Mamaia... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Si astia, la banii lor, merg cu masina la mare ? Adica.... la banii pe care ii au, isi omoara nervii pe drumurile supra-aglomerate, pe care nu mai ai loc sa arunci un bat de chibrit ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Oricum e rusinos filmu... La strazile pe care le-avem in tara, asa masini...
|
--------------------
-
-
-
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andu911 @ 4 Jul 2007, 11:15) Si astia, la banii lor, merg cu masina la mare ? Adica.... la banii pe care ii au, isi omoara nervii pe drumurile supra-aglomerate Pai ai impresia ca dincolo aia ar saliva pe langa masini ca romanii? Un SLR s-ar pierde printre Ferrari, 911, Aston, Lambo etc |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
C a t a l i n |
![]()
|
Te înșeli amarnic... "dincolo" nu vezi atâtea mașini scumpe... poate doar la Monte Carlo...
Și încă ceva... SLR e mai rar și afară decât mărcile enumerate de tine, fie și numai prin simplul fapt că e mai scump decât majoritatea modelelor Porsche, Aston Martin, Lamborghini sau Ferrari... This post has been edited by Catalin Marinarul: 4 Jul 2007, 10:43 |
--------------------
-
-
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
zona industriala pipera. numerele cu ADA - versiunea offroad pt BUcuresti!
This post has been edited by rue: 4 Jul 2007, 10:58 Attached thumbnail(s) Picture_001.jpg ( Size: 129.61k ) Number of downloads: 1512 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Buey, da' aia nu mai au bani de spalatorie? Bine ca macar au invatat cum sa utilizeze stergatoru din spate.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE(Catalin Marinarul @ 4 Jul 2007, 11:33) Te înșeli amarnic... "dincolo" nu vezi atâtea mașini scumpe... poate doar la Monte Carlo... Și încă ceva... SLR e mai rar și afară decât mărcile enumerate de tine, fie și numai prin simplul fapt că e mai scump decât majoritatea modelelor Porsche, Aston Martin, Lamborghini sau Ferrari Acum chiar ca o sa dorm linistit! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(TMihai @ 4 Jul 2007, 10:24) Pai ai impresia ca dincolo aia ar saliva pe langa masini ca romanii? Un SLR s-ar pierde printre Ferrari, 911, Aston, Lambo etc N-ai inteles ce-am zis. In fine, pe oamenii astia nu-i inteleg. Ai 400.000 euro sa dai pe SLR si stai la REX ? Nu mai bine iti faci o vila de-aia ca in filme ? Sa sari din pat direct in mare... Nu sa stai cu cheia dupa tine intr-o camera de 30mp... Acelasi lucru si cu masina... sa pleci ziua in timpul sezonului la mare, e o crima. Acum au mai dat drumu la 50 km de autostrada, dar dupa aia tot stai in fundu la vreun Roman Diesel vreo 15 min, ca e prea aglomerat si n-ai unde sa depasesti. Mai te-njura nea Vasile cu papucu... Adica...ei cu banii nu isi schimba decat masinile. Viata e aceeasi. Mie mi-e scarba sa fac drumul asta vara, daca as avea banii lor, nu m-as mai da jos din elicopter. La banii aia, nici n-as mai sti ce culoare are asfaltul. |
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Hei ba....va certati degeaba. Eu cel putin nu o sa dau niciodata huruitul fain al motorului de SLR pe caraitul de la Ferrari.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Copii, eu ieri m-am intors de la Londra... si am umblat prin toata zona centrala si de lux a orasului. Sa va spun cum sta treaba acolo: vezi si masini scumpe, rare, dar de obicei e vorba de masini de colectie, vechi, etc (gen. Aston Martin DB5, Rolls Royce Silver Cloud, ambele parcate pe aceeasi strada, etc.). In rest, in oras vezi masini noi, curate, frumoase, dar genul obisnuit, de la VW Polo pana la Range Rover. Aici intra si Porsche Boxter, Mercedes SLK - ati prins ideea, masini de pana in 60-80.000 euro. Rar mai vezi cate un Rolls Royce (am vazut 1 singur Silver Phantom in 6 zile), cate un Bentley, Jaguar. In rest - masini obisnuite.
Pastrand proportiile, avand in vedere ca Bucurestiul este mai mic decat Londra si are mai putini locuitori - in Bucuresti cred ca poti vedea mai multe masini exotice si foarte scumpe. Pare ciudat, dar asta este parerea mea. Si daca nici in Londra nu sunt oameni bogati.... numai ca acolo bogatia se masoara altfel, nu in garaj. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Am zis MAJORITATEA modelelor...
Binențeles că cine muncește din greu și CINSTIT, nu va arunca niciodată atâția bani pe așa ceva... De asta apar în RO așa mașini... |
--------------------
-
-
|
|
TMihai |
![]()
|
Da dom'le, gata am inteles. Eu unu' n-as da sunetul de turbo al compresorului de AC pe gafaitul jalnic al unui SLR
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Nu facem si noi o intanlire in parcare la Rex?
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:29 |