Intrebare despre warn 2, Nedumerire
![]() ![]() ![]() |
Intrebare despre warn 2, Nedumerire
kostake |
![]()
|
||
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|||
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
aoleu, e o regula si atata tot. Incepem acum sa facem filozifia paiului batut de vant.
Sunt chestii serioase care pot fi puse in discutie, nu prostioare de genul asta cu postarea in engleza pe forum... Uite, eu propun ca anunturile de la vanzari sa nu mai apara atunci cand dai "view new posts" si sa apara numai pe sectiunea de vanzari. Forumurile serioase asa au (serioase in sens de mari, populare). Pe mine chiar ma seaca anunturile astea de vanzari de tot felul de prostii. In fine, imi vor sari in cap toti cei care au ca principala ocupatie anunturile si comertul cu diverse. Am scapat cu ajutorul lui Adblock Plus de anunturile alea la mancare si caini si pisici, daca ar disparea si restul tare bine ar fi (pentru mine). |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
kostake |
![]()
|
@borciparte
,,Pasarica tu nu ai treaba acasa ?" Fiecare cu ce-l doare...Pe mine nu ma deranjeaza anunturile,desi nu vand,loganul l-am luat de la un coforumist care a avut anunt la bursa si am fost f multumit.Daca nu ma intereseaza anuntul nu il deschid.In schimb daca citesc un topic in romana si la mijloc am un post cat monitorul in engleza,ma deranjeaza,chiar daca stiu ceva engleza(ce au uitat englejii). Regula? Care e regula? |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
sa imi zici cum facem, iti dau eu numarul de telefon sau mi-l dai tu pe al tau. Nici nu visam sa ma combin in seara asta.
P.S. ai dreptate cu semnatura aia a ta. Asa ca fuuuug de tine. Stiu ca nu ai sa te poti abtine (vezi primul tau post de pe topicul asta) asa ca esti liber sa zici ce vrei tu pasaroiule. Sa nu uiti de nr tel, da? |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
romanii de pe celelalte sectiuni stiu engleza(ma rog, macar 95 %), strainii de pe sectiunea in engleza nu stiu romaneste.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kostake |
![]()
|
Andastend.pliz closed topic.Tenchiu.
Multumesc pentru raspuns,oarecum logic .Se poate inchide. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ok, se inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:34 |