Cum recuperez contul de Yahoo?, Poate ma ajuta cineva....
![]() ![]() ![]() |
Cum recuperez contul de Yahoo?, Poate ma ajuta cineva....
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Freaca-i mult la cap. my boss a ramas fara cont cca o saptamana. A tot trimis mail, intrebari de validare la care nu mai stia raspunsul
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu si eu 2 persoane care au primit mail ca s-a schimbat parola la yahoo, una din acele persoane nu mai poate intra ca nu mai e buna parola. Nasol momentul.
This post has been edited by 2dor: 5 Jul 2007, 14:10 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ZIP CODE e codul tau postal... www.posta-romana.ro, bagi orasul si strada si apoi iti alegi din lista, numarul la care stai (sau blocul)...
Altceva dacat sa ii bati la cap nu cred ca ai ce face... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca a schimbat zip-ul intre timp. Am incercat diverse variante si nu am reusit. Nasol... Daca respectivul a schimbat informatiile....
Nu e la fel cu situatia cand nu a intervenit nimeni si tu intri si bagi informatiile (nealterate) si se potrivesc, OK, primesti inapoi password reset. Poate careva sa imi sparga inapoi contul? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
batei la cap pe aia de la yahoo altfel nu cred
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(i96nds @ 5 Jul 2007, 14:26) ... Poate careva sa imi sparga inapoi contul? Mai, tu ai vreo "polita" de platit... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
i96nds |
![]()
|
Eeee.. nu am nici o polita de platit. Pe acest ID de messenger chiar mai vorbeam cu unii colegi de pe forum. Acum nici nu mai stiu lista prietenilor cu care discutam cu ID-urile lor.....
![]() Nu stiu cum sa ii mai frec pe aia la cap ca e nasol. Nu pare sa ma duca undeva. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
Aratatimi-l pe ala care a reusit sa recupereze un cont de yahoo (fara servicii platite) dupa ce i-au schimbat toate alea de prin datele personale ca eu unu nu am auzit de nimeni. Nu prea ai cum sa demonstrezi la cei de pe yahoo ca esti propritarul contului. Sau chiar daca ai cum demonstra (prin istoric parole date, personale, etc ) ei tot nu se obosesc sa reseteze parola.
Daca stiti vre-unul puneti-l sa explice cum a facut , ca nu cred explicatii de genul ca i-a stresat pe cei de la yahoo si pana la urma au resetat parola. This post has been edited by dRg: 5 Jul 2007, 15:32 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Acum o saptamana am patit la fel! Le-am tot scris, le-am dat datele contului, le-am trimis logurile de server pastrate in calculator pana la data cand mi-a schimbat cineva parola. Aveam date importante in cont, chiar foarte importante! Pagina mea web nu mai mergea imi era frica sa nu-mi fi furat si domeniul, etc.
Intr-un final mi-au dat ei o parola pe baza careia mi-am schimbat parola si mi-am recapatat ID-ul. Daca as sti cine face asemenea magarii... sap in continuare, ma ajuta si niste prieteni si s-ar putea sa aflu! Ma gadesc inca ce sa-i fac ![]() Insista ! |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ptr problema ta stiu eu o rezolvare. Exista pe undeva p net un program care schimba parola (si la yahoo) in 0123456789 sau invers 0987654321. Incearca una din combinatiile astea. Daca nu merge inseamna k ala care ti-a facut chestia asta a schimbat cu o parola secventa de mai sus.
Stiam ca programul care poate chestia asta e sub supravegherea NSA si intr-o perioada a fost anihilat cu succes; dar se pare ca a aparut V.2. Incepe si tu cautarea de aici: neworder.box.sk |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
i96nds |
![]()
|
Buna !
Pana la urma le-am scris la cei de la Yahoo! si mi-au facut password reset. I-am convins ca e mai sigur daca trimit aceasta resetare la adresa alternativa si nu mie direct. Li s-a parut OK asa. Deci am reusit !!!! M-au intrebat ceva si de SECRET QUESTION, Acum chestia e ca as vrea sa schimb datele astea. Unde intru ca sa schimb: - Zip code - secret question - data nasterii (in caz ca am gresit-o....) Sau macar un loc unde vizualizez aceste info. Eu nu am gasit.... Am cautat acolo la Account Options si nu am vazut. Nici la public profile, normal. Any clue? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa schimbi datele, procedezi asa:
-cand intri in mail ai undeva in dreapta "Options", intri acolo, dupa aceea in stanga ai o lista de optiuni, de acolo alegi "Account Information" mai introduci o data parola pentru verificare, si acolo unde scrie "Member Information" si "Address/Contact Information" in dreotul lor ai un buton "Edit". Se poate edita decat codul postal, data nasterii nu se poate edita din motive de secruitate (care ar fi acelea nu stiu), iar despre "secret question" n-am gasit nimic. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
bine ca l-ai recuperat contul si alege o intrebare secreta mai grea si o parola mai complexa formata din minim 12 litere si cifre
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
printre cel mai greu caracter de spart la parole este "spatiul" astfel recomand o parola cat mai complexa cu cat mai multa spatiere si cifre litere! In rest bafta maxima!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(yonutz84 @ 15 Jul 2007, 12:29) printre cel mai greu caracter de spart la parole este "spatiul" astfel recomand o parola cat mai complexa cu cat mai multa spatiere si cifre litere! In rest bafta maxima! si de ce ar creste "spatiul" complexitatea parolei? pentru ca nu este folosit de programele de incercare a parolelor sau de ce? eu din cate stiu e un caracter ca oricare altul.... ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Spatiul e doar un caracter chior 0x20 hexa,deci nu vad cu ce ar complica parola.
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Scrieti si voi la parola cu semne gen @#%%(":!
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
Nu prea conteaza ce fel de caractere sunt folosite.
Conteaza lungimea parolei. Folosirea spatiului este utila in parolele de tip "fraza". Ex: "aceasta este parola mea pentru mail" . Este o parola usor de retinut si greu de spart. |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
QUOTE(i96nds @ 5 Jul 2007, 13:49) Hai ca sunt chiar trist. Mi-a furat careva contul de Yahoo. Poate phishing sau ceva... De vreme ce lucrez in IT trebuia sa fiu atent. Mi-a venit mesaj pe adresa alternativa cum ca mi s-a schimbat parola. Eu sigur nu am facut asta recent. Culmea e ca nu era o parola prea simpla. Am incercat cu recover password etc. Degeaba. Le-am scris la Yahoo dar nu stiu care e zip code. Oricum probabil cel ce a furat contul a reusit si sa schimbe informatiile despre mine. Asa ca nu am cum sa mai nimeresc ce a schimbat. Ce mai pot sa fac? Am mai citit tot aici pe forum alte subiecte care zic de cazuri ca ai uitat parola. Erau programe ce cautau prin cookies etc. La mine e altfel situatia si de aceea am deschis topic nou. Daca ala a pus parola naspa cred ca nici nu se sparge asa usor cu programe. Ma poate ajuta cineva? Multumesc, vezi ca la baza mailului primit de la yahoo e o adresa ip. Ala e ip-ul celui care ti-a schimbat parola. In cmd in windows da tracert ip si vezi la ce firma e abonat. dup-aia te infiintezi la ei la firma, le arati ip-ul, si le ceri adresa abonatului. Dup-aia stii si tu ce urmeaza ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
QUOTE(i96nds @ 5 Jul 2007, 13:49) Hai ca sunt chiar trist. Mi-a furat careva contul de Yahoo. Poate phishing sau ceva... De vreme ce lucrez in IT trebuia sa fiu atent. Mi-a venit mesaj pe adresa alternativa cum ca mi s-a schimbat parola. Eu sigur nu am facut asta recent. Culmea e ca nu era o parola prea simpla. Am incercat cu recover password etc. Degeaba. Le-am scris la Yahoo dar nu stiu care e zip code. Oricum probabil cel ce a furat contul a reusit si sa schimbe informatiile despre mine. Asa ca nu am cum sa mai nimeresc ce a schimbat. Ce mai pot sa fac? Am mai citit tot aici pe forum alte subiecte care zic de cazuri ca ai uitat parola. Erau programe ce cautau prin cookies etc. La mine e altfel situatia si de aceea am deschis topic nou. Daca ala a pus parola naspa cred ca nici nu se sparge asa usor cu programe. Ma poate ajuta cineva? Multumesc, exact asa am patit si eu... am tot incercat la yahoo si nimic... am ramas fara atat de multe informatii super utile...de exemplu scripturi sql pe care le pastram in adresa de mail considerand ca sunt in siguranta...date de acces in alte conturi...bla bla bla |
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th June 2025 - 05:58 |