Trapa pe DSN
![]() ![]() ![]() |
Trapa pe DSN
Alberto |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
A fost pe forumul celalalt o discutie despre trapa.
Verifica la http://www.autoforum.ro/dsn/ |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
Alberto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 26 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE A fost pe forumul celalalt o discutie despre trapa.
Verifica lahttp://www.autoforum.ro/dsn/ Merci mult, dar mare lucru nu prea am gasit. O zi buna tuturor DSN Confort |
-------------------- |
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
L-am vazut eu pe un taran care avea 2 (doua trape) pe DSN + toate abtibildele de rigoare.
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE L-am vazut eu pe un taran care avea 2 (doua trape) pe DSN + toate abtibildele de rigoare. ![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
cristimm |
![]()
|
![]() Membru vechi Group: Members Posts: 664 Joined: 30 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Una era dispusa normal, iar cealalta pentru pasagerii din spate!
|
--------------------
ex
Dacia Nova
GTi
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Kumplit. As putea spune ca e cel mai bengos tunning de care am auzit pana acum.
![]() ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
La Adras se moneaza trapae. www.adras.ro 8) Eu nu am si nu cred ca o sa-mi pun. de abea am reusit sa fac sa nu mai intre apa, acum daca mai tai si plafonu'......
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:13 |