As emigra in Venezuela, din cauza pretului benzinei
![]() ![]() ![]() |
As emigra in Venezuela, din cauza pretului benzinei
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Moama ce de taxe baga europenii...mama lor de puslamale..
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vii tu cu date nesemnificative!
![]() Pai in Libertatea era alta poza cu lei/litru... oricum sunt bulversat, ma informez asiduu... am aflat ca Venezuela e in America de Sud si presedinte e Hugo Chavez... asta are nume de dictator, dar stiu ca-l cam persifleaza pe Bush... deci avem cam aceleasi idei ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
vis-a-vis
Io iti fac cu mana deja. Da' sa n-ai pretentia sa imi scot batista si sa imi sterg o lacrima. P.S. Imediat dupa ce ajungi, sa imi trimiti un petrolier cu benzina Euro3. Multumesc anticipat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ia uita-te tu si pe la miss univers, sa vezi ce bine o duce Venezuela si la capitolul ala
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sa traiesti tatabobule, de alea am uitat!
![]() drivere, ce are America de Sud cu Euro, de orice numar? ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 11 Jul 2007, 08:47 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ii dai jos catalizatoru', mai castigi un cal jumate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.713 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
daca ma uit la poza aia e articol gen EVZ care e de obicei prost-mediu informat.
in Riyadh, arabia saudita, benzina este 45 halala = 0,45 riali = 0.12 usd cea de 91 CO, iar cea de 95 CO este 60 halala = 0,60 riali = 0.16 USD deci cu 1 ct mai ieftina decat e in caracas. ce a afisat ziarul 0,45 e o mare greseala. in dubai era ceva de genul 8000 de lei vechi romanesti = cam sub 33 ct ai usd. poate v-am stricat ziua si mai rau. ah, motorina e si mai ieftina in riyadh ksa.... |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
o uitat sa puna Libia. Pai la granita cu Tunisia benzina de contrabanda ajungea undeva la 0,4 lei/litru....
si e si mai aproape de Romania ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Egipt. Benzina 1,3 lire, motorina 70 de piastri. Lira-i pe la 0,4 - 0,5 RON.
EDIT: te costa 250 de euro biletul de avion ![]() This post has been edited by tatabobu: 11 Jul 2007, 11:13 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
deci:) unde mergem cu H1;))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ma, da'n Congo cat ii benzina ?
bulan, mai esti ? Uite, baietii sunt bine informati ! Lasand gluma la o parte, desi topicul e de asa natura, cica e totusi ceva civilizatie in Venezuela ... Cica lumea de pe acolo chiar se spala cu apa si sapun, spre deosebire de ... hmm ... daca autobuzele si microbuzele din RO ar putea sa tipe la cate miasme indura ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Da' de salarii ce ziceti? Ca daca si in venezuela se castiga 100$ pe luna, nu prea m-as duce. Decat sa dau 0.19$ in venezuela, mai bine dau 6$ in anglia si am salariul beton! Iar de nivelul de trai si de civilizatie nu mai vorbim...
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
A fost un prieten anu' trecut in Venezuela, in voiaj de nunta. A stat 24 de zile cu 2300 de euro, bilet de avion inclus (de la Frankfurt). Cica-s super conditii ca turist, da' aia-s vai de mama lor de saraci.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
ce zici, daca ma duc cu un tricou cu Che sau macar o cravata de pionier imi baga aia ceva angheboate?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tatabobu |
![]()
|
Mai ai inel de cravata? Vrei si vreo insigna, ceva?
![]() This post has been edited by tatabobu: 13 Jul 2007, 17:48 |
--------------------
DACIA
1300
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
partea buna va fi ca pe strazi o sa vezi masini cunoscute .... Dacia, ARO ....
asta .... daca ai tupeu sa te plimbi pe strazi, nu de alta dar am auzit ca pe acolo numai o parte din tara e "guvernata" restul .... produce marfa de export ptr USA .... |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 12 Jul 2007, 00:25) ce zici, daca ma duc cu un tricou cu Che sau macar o cravata de pionier imi baga aia ceva angheboate? Tot ce o sa iti faca este sa iti traga peste cap pana la gat inelul de la cravata de pionier. That's all. <span class='edit'>13 Jul 2007, 19:26:</span> QUOTE(kaspersky @ 12 Jul 2007, 00:25) ce zici, daca ma duc cu un tricou cu Che sau macar o cravata de pionier imi baga aia ceva angheboate? Tot ce o sa iti faca este sa iti traga peste cap pana la gat inelul de la cravata de pionier. That's all. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
totusi,eu am pe cineva in australia si mi-a zis ca acolo e cea mai ieftina benzina,nu stiu de ce la sidney e asa mare pretu...pentru ca in australia nu se baga taxe pentru distributia in australia....la export e altceva
This post has been edited by cata87: 14 Jul 2007, 08:19 |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
citind topicul asta am trecut de la "ce pacat ca m-am nascut in romania" la "ce pacat ca m-am nascut in europa"
![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Ce pacat ca te-ai nascut ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
si in romania se gaseste motorina de exemplu la 18000 lei vechi/litru dar nu la peco
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
la mine e atat si este motorina euro4,doar ce i-am facut un full de 55 L ieri cu numai 100 de lei noi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
in timisoara in plina benzinarie lukoil,vin astia si te intreaba de motorina.tragi masina in spate si iei la juma de pret
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
norocosule, pe mine la Luk nu m-au intrebat decat de tigari rhonson, heroina, mercur si uraniu....niciodata de benzina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:08 |