plexiglass pt o scafa, cine ma ajuta ?
![]() ![]() ![]() |
plexiglass pt o scafa, cine ma ajuta ?
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pune sub el si un bec
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
o sa fie 3 neoane, stai linistit
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
dar sa fie albastre
![]() |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Du-te la Geplast (parcă se numesc). Sunt pe șos. Fundeni, vis-a-vis de spital. După o benzinărie se face o stradă la dreapta și la vreo 20..30m e firma respectivă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai au si in Bricostore si in Hornbach (aici e cu "parca" in fraza), de asemnea tot "parca" am vazut si in Mr. Bricolage. In Praktiker nu au sigur.
Si am mai vazut cu siguranta pe valea cascadelor, cum vii de pe timisoara si faci dreapta spre militari, in depozitul de pe coltul ala. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
SA ne arati si noua cum arata al final
![]() |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Ov |
![]()
|
ok, mersi la toti !
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
poti sa incerci si cu geam sablat.
|
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
Ov |
![]()
|
mi-e frica cu geamul din 2 motive:
1. foarte posibil sa sparg un colt cand il manevrez 2. posibil sa-l sparg dupa ce-l montez (exemplu: laaaaaaa multiiii aniiiiiii ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Bine ai gandit. Nici nu te gandi la geam.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Da` de ce nu pui termopan rezistent la socuri?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
hai atunci ca iti zic altfel
![]() Geam simplu cu folie care il face sa arate exact ca cel sablat sau ca plexicul mat. Atunci cand il spargi ramane intreg datorita foliei, uite cum ai scapat de probleme. Mai ramane aia cu manevratul. Eu am pe un hol in casa o sticla din asta cu caracter ornamental, destul de mare, nu am avut probleme cu ea. |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa podul baneasa, venind dupa aeroport, la stanga, dupa statia de tramvai, se afla strada Sirului. In capatul ei se afla o firma specializata in asa ceva. Ceea ce ai tu nevoie este cred, policarbonat... plexi-ul fiind mult mai putin flexibil si maeabil. Acum ei nu vand decat 1, 1/2, 1/3 dintr-o placa, dar au multe sparte... Daca vorbesti frumos, cred ca te vor ajuta ca sunt foarte orientati spe client. Eu am lucrat cu ei pentru machete in arhitectura si ma tot alimentau cu cioburi, ca o placa are 6*2 parca... Sper sa nu fie considerata reclama de aia nici nu dau numele sau telefonul firmei. Daca vrei detalii, da-mi un PM
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(borciparte @ 11 Jul 2007, 12:15) hai atunci ca iti zic altfel ![]() Geam simplu cu folie care il face sa arate exact ca cel sablat sau ca plexicul mat. Atunci cand il spargi ramane intreg datorita foliei, uite cum ai scapat de probleme. Si totusi de ce sa il spargi, si-l platesti din nou, cand poti sa pui direct plexiglas, care nu se sparge? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
QUOTE(St @ 11 Jul 2007, 10:33) Area 51 ![]() placa de plexi era mult mai mare decat ce voiam eu, asadar am taiat-o singur la dimensiuni. Aici am intampinat oaresce probleme, deoarece dupa ca taiam o bucata cu pendularul (panza mica, turatie mare) observam ca se lipea la loc in urma mea ![]() This post has been edited by Ov: 28 Jan 2008, 12:41 Attached thumbnail(s) 27012008.jpg ( Size: 143.26k ) Number of downloads: 310 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Misto
![]() Se va vedea frumos noaptea. Felicitari! |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acu' vaz si eu topicu'...
Plexiglasu' se taie cel mai bine la fel ca geamul. Se ia ceva ascutit bine, si se scrijeleste cu el cu ajutorul unei rigle sau cu altceva drept cu care sa te ghidezi. Scrijelesti cam pana la jumate si apoi il rupi cu dunga scrijelita de-a lungul unei mese, ceva. (stiu ca e cam tarziu, dar poate mai vad si altii ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Si eu caut niste plexiglas (nu conteaza culoarea sau transparenta caci va fi vopsit) cu grosimea de cca 5mm ... imi trebuie o placa cam de 40x40 cm ...
Ov, tu de unde ai luat minunea aia si ce grosime are ? |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Ov |
![]()
|
mi l-a dat cineva care lucreaza la o firma de reclame luminoase. Cred ca e de 3-4 mm. Ma uit diseara si vad ce bucati mi-au mai ramas ca poate te servesc eu
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Eu am gasit la Baumax de toate marimile.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Cam "alba" lumina si cam puternica. E cu dimmer?
This post has been edited by liviu2004: 28 Jan 2008, 19:32 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Ov |
![]()
|
poza e facuta cu telefonul si d'aia se vede asa, nu e expunerea calculata corect. Ma rog, in realitate lumina data de neoane este destul de slaba (nu se poate folosi doar aceasta pt iluminat) si partea din centru a scafei are rol pur decorativ, pt ca n-as suporta mult timp o combinatie intre cele 2 tipuri de lumini (calda-spoturi si rece-neoane).
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
la Plexirom pot sa iti debiteze la ce cote vrei tu stiplex si plexiglas.
www.plexirom.ro Eu am debitat la ei chiar si suprafete mici de plexic. |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:26 |