Cine a fost in Costinesti?, detalii cazare
![]() ![]() ![]() |
Cine a fost in Costinesti?, detalii cazare
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Super curat, nou, vedere la mare, 30 m de plaja, baie in camera, frigider, TV.
Pret 110RON camera dubla. Poze pe site. Nu mi-au cerut plata avans la rezervare. hotelveral.com Eu am fost acum 2 saptamani si am fost multumit. Trebuie sa-ti faci rezervare, ca sa fii sigur ca gasesti camera. This post has been edited by VladG: 11 Jul 2007, 11:15 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
am fost eu, 900.000 camera, pat dublu, baie, TV, frigider, aproape de plaja, inspre epava... dar am vazut peste tot: "AVEM CAMERE LIBERE".. daca mergi inspre epava, gasesti o multime de vile cu camere libere...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Inteleg ca pot sa merg linistit ca gasesc cazare la fata locului...multumesc pentru raspunsuri
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Merita sa mergi si sa verifici. E o superstatiune in comparatie cu muulte dintre cele romanesti de la MN.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
zanga |
![]()
|
Pai de asta am intrebat daca a mai fost cineva ca sa incerc sa rezerv ceva inainte sa plec...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu am gasit vineri seara cu 40 ron camera cu baie, dusuri si frigider la comun. A fost ok la banii astia. Era la 50 de metri de strada supranumita "strada foamei"
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Am patit-o eu, acum vreo 4 ani, tot in Costinesti.
Vineri seara am cautat 3 ore cazare, chiar si pana la marginea porumbului. N-am gasit nicaieri! Epuizati si plini de nervi am dormit in masina pana sambata, cand am reusit sa ne cazam. Deci surprize poti avea. Ce te costa sa dai un telefon si sa rezervi? Mai ales ca nu prea se cere avans pe nicaieri... This post has been edited by VladG: 12 Jul 2007, 10:12 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
e..vezi..eu intentionat nu am ajuns la mare niciodata vineri..de obicei ajung luni-marti, si pe WE adica vineri dupamasa-sambata-duminica am plimbari programate, niciodata stat in statiuni sau plaja, e criminal.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am fost eu acum doua saptamani, in weekend. Cazare la o vila cu doua etaje, foarte curat si frumos dar cu doua bai pe etaj (pentru patru camere), pret 60 RON pentru o noapte. La doi pasi de plaja.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
VladG |
![]()
|
QUOTE(argon @ 12 Jul 2007, 18:06) e..vezi..eu intentionat nu am ajuns la mare niciodata vineri..de obicei ajung luni-marti, si pe WE adica vineri dupamasa-sambata-duminica am plimbari programate, niciodata stat in statiuni sau plaja, e criminal. Asta daca pleci in concediu, dar daca vrei sa mai "furi" un we la mare si nu-ti poti lua 1-2 zile de concediu, esti cam obligat sa ajungi vineri seara... Acum 2 saptamani am fost de vineri dimineata pana luni seara si a fost lejer si cu cazarea si cu traficul. Preturile de cazare erau intradevar cam intre 60 si 100 RON camera, dar la 100 hotelul e chiar pe faleza si camera are vedere la mare... |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
argon |
![]()
|
vad ca toti o tineti cu "acum 2 saptamani" ....acum 2 saptamani a fost luna iunie, preturi mai mici..extrasezon, deci total neconcludent, care mai dati tarife, dati-le va rog daca ati fost dupa 10 iulie.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
VladG |
![]()
|
O scumpire a fost de la 1 iulie, eu am prins-o 1 zi, de la 100 la 110RON.
Cam greu sa-ti dea date cineva care a fost dupa 10 cand azi e abia 13... Dupa 15 iulie mai urmeaza inca o scumpire. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
zanga |
![]()
|
Asa am auzit si eu ca de duminica iar se scumpesc preturile la mare
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
Log-on |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 April 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
zanga |
![]()
|
Dar scumpirea trecuta, cu o saptamana mai repede decat normal iti spune ceva?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vreme buna, turisti multi..... deci si peturi mai mari. Dar e cam scandalos sa dai 110 roni pe noapte.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
scandalos?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ai valoare! Eu am dat 110 pe apartament cu 3 camere si bucatarie......
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Astia ai nostrii majoreaza pretul pt. ca e "Varful de sezon" - si anunta ca asta e maximul de scumpire pentru vara aceasta. Eu unu nu cred... la 1 august sunt sigur ca mai baga vreo 5 - 10%.
Pe cand vecinii nostri Bulgarii reduc preturile cu pana la 50% din cauza lipsei de clientela! De duminica, cazarea in hotelurile de pe litoralul romanesc va fi mai scumpa cu 30%, spun reprezentantii agentiilor de turism. Odata cu varful de sezon, hotelierii vor mari preturile pana la plafonul maxim, iar tarifele vor ramane batute in cuie pana spre sfarsitul lunii august. Aceasta, in timp ce pe litoralul bulgaresc al Marii Negre hotelierii au redus tarifele cu 50%, ca sa nu ramana cu camerele goale. Cei care aleg sa-si petreaca vacanta in statiunile romanesti de la malul marii vor plati de duminica intre 250 si 280 lei pentru o camera la un hotel de doua stele. La trei stele, cazarea ajunge pana la 350 lei/noapte, iar la un hotel de patru stele, camera costa cel mult 600 lei/noapte. This post has been edited by musicall: 15 Jul 2007, 08:31 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sddragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 532 Joined: 18 October 05 ![]() |
Cam cat costa chiria la o garsoniera in Costinesti? Pentru doua persoane mi se pare OK.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
sddragos |
![]()
|
Nu s-a intors nimeni de la Costinesti?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
M-am intors eu Duminica. Da' eu n-am greturi, stau la 300 de mii camera pe noapte. Faza mai nasoala e ca n-ai unde face plaja, e om peste om. Asa ca plecam dimineata-n Vama si mai veneam seara.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
sambata plec la munte si pe lunea cealalta(nici nu ma gandesc sa ajung in WE sa nu ma calc in picioare cu miticii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sddragos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 25 Jul 2007, 06:41) M-am intors eu Duminica. Da' eu n-am greturi, stau la 300 de mii camera pe noapte. Faza mai nasoala e ca n-ai unde face plaja, e om peste om. Asa ca plecam dimineata-n Vama si mai veneam seara. La gazda? Nici eu nu prea am greturi, asa ca prefer sa dau 60 RON/noapte (eu+prietena) si sa cheltuiesc restul banilor pe distractie. |
--------------------
Dacia
1310 L
1997, berlina
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:08 |