Nu Se Aprind Stopurile Frana Spate
![]() ![]() ![]() |
Nu Se Aprind Stopurile Frana Spate
yonutz84 |
![]()
|
||
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|||
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
verifica si contactul de la pedala
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
balex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 3 May 04 ![]() |
Pe spatele pedalei este un fir cu un papuc care mai iese din cand in cand vezi daca e de acolo. Eventual cureti mufa sau o schimbi. Daca nu e de la mufa vezi sa nu fie firul respectiv intrerupt (s-a mai intamplat
![]() |
-------------------- |
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Firele cu mufe sunt la locul lor am sa cumpar un contact shi sa-l schimb poate rezolv problema!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ai grija ca ptr schimnat contacul iti mai trebuie un cot la mana. e al dreaqu de greu de lucrat acolo. eu as zice sa mai faci o verificare, poate contactul e doar putin desprins si-l pui la loc
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mers 70 km cu stopul comandat de la butonul pt. degivrare luneta. A fost rupt filetul de la contactul de la pedala si statea numai pe inchis. (contact inchis = becuri aprinse = inducere in eroare a colegilor de trafic)
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:08 |