DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Bate Vantul In Masina

criss_slc
post 17 Oct 2004, 02:18
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Odata cu venirea toamnei am descoperit o alta belea. Cei care stau pe scaunele din spate coboara inghetati de-a binelea, pentru ca e un curent de parca as merge cu usile deschise. Am verificat chederele, sistemul de inchidere (nu intra apa pe la usile alea). Nu pot sa imi dau seama pe unde poate intra atata aer. A mai patit cineva?

This post has been edited by criss_slc: 17 Oct 2004, 02:18

--------------------
Dacia/Opel Logan 1,5 dCi Laureate/Astra G 2007/2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dadu221
post 17 Oct 2004, 07:51
Post #2

Membru autentic

From: Ploiesti

la mine cand mi-am luat beleaua nu se inchidea bine usa pe spate stg si astfel se forma curent .. am rezolvat-o cu o surubelnita si un surub nou - moare de frig si ala care sta la mijlocul banchetei din spate??

--------------------
DSN rapsodie - 2002 - ph-22-unu
Ie doar o amarata de dacie
+
Raptoe
post 17 Oct 2004, 13:54
Post #3

Membru

Salut...La mine se misca usa spate din spatele soferului la vibrati sad.gif cum ai rezolvat-o? Usa nu a suferit accident niciodata si nu inteleg de ce se misca. sad.gif

Apropo usile din spate au ornamentul ala de plastic ca un romb, care se scoate( daca il scoateti se rup piciorusele) ei bine pe acolo la mine intra alizeul !

This post has been edited by Raptoe: 17 Oct 2004, 14:29

--------------------
+
Cristi electro-auto
post 17 Oct 2004, 17:23
Post #4

Membru incepator

From: Piatra Neamt

Uragan in masina aveam si eu la fosta dacie.Problema s-a rezolvat prin schimbarea masinii(mi-am luat oltcit).Cu ocazia asta am scapat si de frigul iernii ,si de geamuri aburite sau inghetate(pe interior).

--------------------
Oltcit
numai 37000 km(masina mea din '88)
+
RIon
post 17 Oct 2004, 17:26
Post #5

pasionat

From: CJ

mi se pare normal sa fie mai frig in spate - e volumul de aer al portbagajului care nu e prea bine inchis/izolat, plus ca pe la aripile spate intra aer rece... la mine la picioare e frig cand sunt temperaturi mici... deh, asta e, trebuie izolatie:)

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
criss_slc
post 17 Oct 2004, 19:22
Post #6

Membru incepator

Nu e frig de la portbagaj pentru ca pe ala l-am izolat destul de bine (zic eu). Sub rama de cauciuc a suportului ala din spate (cel pe care sunt prinse boxele) am fixat (cu suruburi lungi) o sipca de lemn, astfel ca portbagajul se inchide un pic fortat. Problema de care va spun eu este un curent destul de persistent (ceva mai puternic pe partea dreapta) exact la nivelul banchetei. La un drum la tara, cand avem bagaje multe, am baricat usa aia cu genti, astfel ca cel care a stat la mijloc a spus ca nu a simtit nici un pic de curent. Pe unde intra vantul si nu intra apa?

--------------------
+
CiprianPJM
post 17 Oct 2004, 20:23
Post #7

Membru Avertizat

blush.gif Deobicei bate vantul pe la balamalele ushii (vezi ca sunt dihai gaurile pe stalp) sau prin usa, propriu-zis (bate vantu` pe langa fatza ushii de te ia pe sus). Nu am inteles nici pana acum cum poate bate vantul nici pe la balamale, nici prin usha. Incearca sa astupi cumva gaurile din stalp (eu le-am acoperit cu un ornament din vinilin negru cu care am imbracat tot stalpu` de sus pana jos). Eu asha zic. Prin alta parte nu stiu pe unde poate sa bata.

--------------------
Opel Omega 2.0i 1997 - B 33 EZW
Zic si io, nu dau cu paru!
+
RIon
post 17 Oct 2004, 20:26
Post #8

pasionat

From: CJ

pune niste purfix - de care se pune si la usi/geamuri, de cauciuc, dar sa mai poti inchide portiera...

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
AC
post 17 Oct 2004, 20:28
Post #9

Membru autentic

From: Iasi

Cristi electro-auto Posted 17 Oct 2004, 18:23
Uragan in masina aveam si eu la fosta dacie.Problema s-a rezolvat prin schimbarea masinii(mi-am luat oltcit).Cu ocazia asta am scapat si de frigul iernii ,si de geamuri aburite sau inghetate(pe interior).

Esti un om norocos. I anii '91-92 am avut Oltcit nou dupa care l-am vandut la 5000 km, inca avea celofanele pe scaune. A fost cea mai friguroasa masina pe care am condus-o. In actuala mea masina (dacia 1310 de 16 ani) se face cald in maxim 500m. E, ce sa faci, de la o masina la alta!

--------------------
Dacia 1310 TX
+
Cristi electro-auto
post 17 Oct 2004, 22:27
Post #10

Membru incepator

From: Piatra Neamt

Se pare ca Oltcitul ala pe care l-ai avut , a avut probleme la instalatia de climatizare.Al meu in 500 de metri deja face caldura , si dupa 5 minute de functionare frige aerul incalzit.Deasemenea etansarea este foarte buna.
P.S.:Iarna ,la drumuri lungi merg fara haine groase , asa cum o faceam in batrana mea dacie.

--------------------
Oltcit
numai 37000 km(masina mea din '88)
+
OCEBE
post 18 Oct 2004, 07:48
Post #11

Membru autentic

From: galati

mie-mi sufla aer pe la butonul de deschidere usa spate; aerul intra un usa prin suportii de la balamale si iese pe langa butonul de deschidere/blocare usa.

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
cromo
post 18 Oct 2004, 08:31
Post #12

Membru incepator

criss_slc verifică daca ai obturate toate orificiile stanțate (cele tehnologice precum și cele de vizitare) de pe fețele interioare ale fiecărei portiere. Altfel, lipește etanș pe acestea, cu prenandez, folii de plastic si montează la loc capitonajul. Acestea vor asigura atât o protecție termică, cât și fonică. Ar putea fi o soluție.

This post has been edited by cromo: 18 Oct 2004, 08:34

--------------------
Dacia 1310 TX 1991
+
criss_slc
post 18 Oct 2004, 22:38
Post #13

Membru incepator

Cand am desfacut ultima oara usa (era in vara) toate orificiile acelea erau acoperite. Singura chestie la care ma gandesc este suportul de la boxa. Pe usa este un loc pentru a instala o boxa. Evident, boxa nu mai exista, astfel ca locul acela cred ca acum este gol. Este posibil ca pe acolo sa vina uraganul. Cum prind putin timp liber, o sa desfac din nou usa si va spun daca da rezultate.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th May 2025 - 11:56
Forum Renault