Jenti pe orice altceva, dar nu Dacie, ... deci subiect de birfa, de ce sint cum sint si de ce nu sint cum m-
![]() ![]() ![]() |
Jenti pe orice altceva, dar nu Dacie, ... deci subiect de birfa, de ce sint cum sint si de ce nu sint cum m-
Lucian123 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|||
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Mi se pare cam aiurea... dar am vazut si eu masini cu distantiere numai pe spate. insa raman de parere ca ar trebui sa fie toate la fel
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Intr-adevar, masinile cu caracter sportiv au aproape mereu pneuri mai late pe spate. Dar trebuie sa tinem cont de faptul ca tractiunea este tot pe spate. In situatia in care au tractiune integrala, cea mai mare parte a cuplului motor este transmisa tot pe spate.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
La Ford Probe aveam tractiune fata
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Probabil la Probe erau dimensionate asa pentru stabilitatea pe viraje.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:22 |