bloc lumini dus la padure, merita reparat in cazul asta?
![]() ![]() ![]() |
bloc lumini dus la padure, merita reparat in cazul asta?
tatuci |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|||
mircea.a |
![]()
|
![]() Posesor Dacia din 1987 Group: Members Posts: 295 Joined: 9 June 07 ![]() |
Nu am auzit pana acum de kituri de reparatii pentru blocuri de lumini.
Sunt curios cum arata. De obicei se schimba, dar costa cam mult, e adevarat. |
--------------------
Dacia
Logan Kissfm
1.5 dCi 85 cp. 2008
- B-83-WUF Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Găsești kit, caută pe forum...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ia vezi pe aici cum se repara ca nu este foarte greu
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=857870 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ceaki |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 7 January 07 From: cluj-napoca ![]() |
repara-l ca merita. e calitate mai buna in alea vechi decat in astea noi.
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
nu e mai ieftin sa dai 2-3 sute pe unu la dezmembrari?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu aveam o problema oarecum similara. Nici mie la semnalizari nu-mi mai aparea martorul de pe bord, doar cateodata mai rar, si semnalizarea era un pic haotica, cand clipocea repede intr-un timp scurt, cand deloc. Am presupus ca e le la releul de semnalizare, ca nici contactul ala nu se mai auzea, decat tot asa, rar. Am masina in service si am dus si un releu nou sa mi-l puna. Dar si la mine blocul e jale. Mi-a zis cel care se ocupa de ea ca o sa mi-l faca, dar maine ma duc s-o iau si pot sa jur ca a uitat de el, la cate nebunii au fost de facut, de la tabla, la telescoape, la frane, la...
Problema mea era in felul urmator. De mers, mergeau luminile toate, dar maneta aia nu-mi mai statea deloc unde o puneam eu, adica de pe faza lunga cadea imediat pe scurta, si de pe scurta pe pozitii cand dadeam de o denivelare. In cazul asta cam ce-i fac? Si inca o chestie, ar fi frumos daca as putea sa fac semnalizarea sa "sara" dupa ce am luat curba, m-am obisnuit de la Cielo in ultimii doi ani si deh, comoditatea asta. Se pot rezolva chestiile astea usurel, ca n-am chef sa dau o gramada de bani pe un bloc de lumini nou nici in ruptul capului, si asa sunt la limita. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la blocul de lumini este dusa o piesa din plastic si nu stiu daca o gasesti separat montare1.jpg ( Size: 178.56k )
Number of downloads: 73
la semnalizare vezi maneta are o rotita care face treaba asta sa nu fie uzata sau sa nu atinga de axul volanului This post has been edited by bygy007: 16 Jul 2007, 23:28 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Numai eu puteam sa am norocu' asta... Piesa respectiva din plastic sa inteleg ca nu se gasesti in acel kit pe care as fi putut sa-l achizitionez...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ba găsești și acea piesă în kit... Doar să fii atent ce bloc ai: de 1300 sau 1310, în caz că sunt diferite...
De ce oare nu căutați pe forum? ![]() http://www.daciaclub.ro/Cum-se-repara-bloc...-t61602-s0.html This post has been edited by Catalin Marinarul: 16 Jul 2007, 23:15 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Merced |
![]()
|
1300. D-ala cu manetele metalice. E mai mult ca sigur cel care a venit cu masina. Eu unul nici nu-mi aduc aminte sa fi "sarit" vreodata semnalizarea dupa curbe, si primele amintiri in masina aia sunt de prin '91. Deci aia e o problema veche si nu neaparat urgenta. Mersi ca mi-ai zis, daca uita ala sa mi-l faca poate ma incumet eu. Nu pare cea mai complicata chestie posibila, daca nu ma descurc va cer ajutor.
![]() L.E.: Am citit si pe acolo, acum o sa citesc cap-coada. ![]() This post has been edited by Merced: 16 Jul 2007, 23:16 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
poti sa iei kit de reparatie...se gaseste in comert...eu ,mai degraba, as lua un bloc de lumini turcesc care e mai ieftin ...cam 30ron...fata de unul EP care e in jur de 80ron....decat cu EP reparat mai bine unul turcesc dar nou...asa zic eu....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
tatuci |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
bygy007 : multam pt link...pozele au fostmai mult decat suficiente. ma tot speriau baietii ca gasesc acolo numai piese piese si sar pe mine cand il deschid.
am reusit (mai greu) sa desfac niturile dar pana la urma eu zic ca am reusit (dupa vreo 2 incercari ce-i drept). Acum pare ok ... sa vedem cat tine pt ca era deva de speriat inauntru: tot ce inseamna plastic tocit si parere mea un pic topit, iar carcasa usor deformata si crapata. |
--------------------
Dacia
1310 TLX, SupeRNova, Logan MCV (2014)
1991/ 2001/ 2014
- B 84 TCI, B 47 BWU Nu-i nimic mai frumos pe lumea asta decat puritatea conceptiei inventatorului.
|
|
bygy007 |
![]()
|
cu placere
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Daca tot l-ai desfacut , trebuia sa-i fi strans putin niturile ,pentru a nu se mai topi,avand contacte inperfecte.
Clema aia de retinere o poti face din orice , indicata este o lama de otel ( arc de ceas ,ruleta....) |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:33 |