noutatile din toamna la logan, stie cineva ?? a vazut cineva ??
![]() ![]() ![]() |
noutatile din toamna la logan, stie cineva ?? a vazut cineva ??
Costin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 22 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 80CP Grafit, clima
- B-31-ETA Dacia Solenza 1.4 Grafit
80CP, Traseu Evacuare BORLA, cauciucuri Continental, becuri Philips, bord si schimbator de Sandero :) |
|||
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Era masina de servici a unui smecher de Pitesti.
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
stai linistit ca nu e asta marea noutate, multi "bengosi" si-au pus parasocuri de mcv pe berline
![]() aia era o masina de probe, pe acolo se plimba cei de la Dacia de obicei, masina avea ceva modificari pe care tu nu poti sa le vezi ![]() totusi, daca locuiesti prin zona si daca ai insomnii noaptea, s-ar putea sa ai si niste "surprize-surprize" This post has been edited by mimunku: 17 Jul 2007, 13:54 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si eu am vazut Logan cu sigla de Renault.. da' cred ca era din targ sigla..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Pai noutatea va fi dCi-ul cu I rosu, asa sa moara fanii volkswagen de ciuda. Disponibil deja la comanda pe MCV, o sa apara probabil si pe berlina la dotarile mai rasarite. Face-lift nu stiu daca se face acum, deja au scos prea multe (au bagat si variantele GPL). Probabil la toamna apare versiunea pick-up sau cum se va numi .. ca astia de la Dacia/Renault scornesc tot felul de nume care mai de care. Eu is curios daca apare versiunea hatchback la targul de la Paris
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu vazusem la Renault dCi cu i-ul albastru nu rosu.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca si Ironick are bara de MCV pe berlina asa ca si el e bastan.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
dci cu i-ul albastru e varianta ecologica, mai putin poluanta, cica
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(2dor @ 17 Jul 2007, 15:50) Vezi ca si Ironick are bara de MCV pe berlina asa ca si el e bastan. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:54 |