Motoras inchidere centralizata usa sofer zgomotos
![]() ![]() ![]() |
Motoras inchidere centralizata usa sofer zgomotos
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|||
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, se lubrifiaza, iar dupa un timp o sa faca la fel.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...mie imi scoate un zgomot asemanator cu un mieunat, parca as avea un pui de mata in usa, la deblocare.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
adită, incearca si pe un alt logan sa vezi daca are acelasi sunet.
Daca nu are, directia garantie. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
acelasi zgomot l-am mai auzit si pe un opel astra 2005
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Motoras in usa de la sofer si inchidere centralizata? Ne e vorba de motorasul de la geam-uri?
|
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Si mie imi face la fel 1 motoras de la inchiderea centralizata, pana acum a facut de 4-5 ori in 2.5 ani, din cate am observat parca face atunci cand este umiditate mare..
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Miker |
![]()
|
![]() Pimpin Group: Members Posts: 279 Joined: 11 October 05 From: Bucharest ![]() |
puff eu am alta problema cu motorasu de la pasager usa o blocheaza dar nu o mai deblocheaza si cand incerc sa apas pe deschidere imi arde siguranta banuiesc ca tre schimbat motorasul
|
--------------------
Laureat 1.5 dCi
Dacia Logan
2006 Laureat
- B-85-MKR
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Bobină? Eu știu că e un mic motoraș (cam ca la jucării) cu reductor. Probabil depinde de model.
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Si la mine caraie cateodata actuatorul de la inchiderea centralizata la portbagaj (eu am din colectia 2).
I-am dat pe tot mecanismul cu WD40 dar tot face cateodata. Nu e deranjant ca abia se aude insa sper ca la revizie sa se auda si sa mi-l inlocuiasca ![]() |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:48 |