Nori negri pe A2, in rest tot canicula
![]() ![]() ![]() |
Nori negri pe A2, in rest tot canicula
Chipu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|||
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Mda, nasol
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
O singura remarca. Passat-urile alea de 193 cp nu sunt banale deloc my friend. Nu e obiectul topicului, dar ai dat-o pe aratura cu afirmatia asta. Problemele politiei stau in cu totul alta parte, nu in masinile pe care le are.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
"my friend" erea citat din sursa nu am scris eu articolul
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da...sorry apropo de Passat-uri. Nu am citit cu atentie, si nu am vazut ca era citat. Oricum, cel ce a scris e un neinformat. Masinile americane de politie au 250 cp...si astia scosi dintr-un monstru de motor.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu stiam ce tip de Passat-uri au politistii, dar daca au cu motor de 193cp, atunci ala are viteza maxima 232 km/h si 0-100km/h in 8s, ceea ce nu e de colea.
Eu stiam totusi ca politaii au 2.5 V6 TDI. Oricum pacat ca majoritatea masinilor sunt logane 1.4MPI... |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Problema o constituie nu masinile politistilor, ci lipsa creierului.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si nimeni nu a reparat parapetul dupa aceasta isprava.....
de zece zile...daca o nimeresti bine poti sa treci pe celalat sens......(sau cel putin in weekend puteai) |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb si eu daca cineva a facut vreo sesizare in acest sens catre administratorul drumului si/sau catre Inspectoratul de Stat pentru Constructii. Ca, la cum ii stiu eu pe aia, poate sa dea si bomba atomica, ei nu se misca decat cand apare hartia scrisa sub nas.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai nu trebuia sa faca politia??????
mai ales ca au sedii p[e autosdratda????? vrei sa facem noi......ca ei sunt prea ocupati cu spagile?????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' daca facem noi ce are? La urma urmei drumul este deschis circulatiei publice si lipsa dispozitivelor de protectie (parapeti adica) contravine normelor privind siguranta in exploatare. Iar raspunderea exclusiva o poarta administratorul drumului. De cand cu accidentele astea, au inceput sa apara prin ziare articole timide la adresa Serviciului de Siguranta a Circulatiei. Sanctiunile si contraventiile sunt conform Legii 10/1995.
This post has been edited by vijelie: 30 Jul 2007, 15:16 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 23:51 |