service bun si ieftin pt revizie dacie SN
![]() ![]() ![]() |
service bun si ieftin pt revizie dacie SN
Varg |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
clima 2002
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Dacoserv, pe langa Valea Cascadelor.
Eu numai la ei imi fac reviziile si am fost foarte multumit. Eu am lucrat cu echipa Radu - Trepadus. Au lucrat foarte bine, nici nu mi-a venit sa cred ca e service Dacia. Plus avantajul ca poti sta langa masina, lucru pe care pentru mine a fost mandatory. Atentie insa: nu te duce si cere revizie la 60.000, ca aia are vreo 10 ore de manopera pe care o platesti degeaba. Le spui la receptie ca ai venit la 60.000, dar ca vrei sa platesti concret operatiile care se efectueaza, nu sa platesti o revizie. In mod sigur iesi mult mai ieftin pentru aceleasi lucrari ![]() PS: nu stiu ce intelegi tu prin ieftin. La 60.000 nu prea ai cum sa iesi ieftin la cate se schimba, vei sari de 1000 ron oricum ai lua - o (asta daca vrei sa faci revizia cum trebuie). Numai distributia e vreo cateva milioane. This post has been edited by clr: 21 Jul 2007, 10:40 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Varg |
![]()
|
Acolo ma gandeam sa ma duc dar nu stiam nimic de ei! Ma astept pe la 10 milioane sa ma duca. Multumesc !
|
--------------------
dacia
super nova
clima 2002
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Recomand si eu Dacoserv, sunt multumit de ei...
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
aia de la Dacoserv fac si ITP? daca in cazul ca il fac si il pic..care e faza am inteles ca daca te intorci unde ai facut prima oara verificarea nu mai platesti sau nu mai platesti integral costul verificarii?
?? cum e??? This post has been edited by Reckno: 22 Jul 2007, 23:59 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
Varg |
![]()
|
Da, fac si ITP. Te costa 55 lei
|
--------------------
dacia
super nova
clima 2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 02:29 |