Tabla sau ce?, Cat de moale poate sa fie tabla...
![]() ![]() ![]() |
Tabla sau ce?, Cat de moale poate sa fie tabla...
Alex2k4 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|||
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
am un prieten ce sa pus cu fundul pe aripa si i sa infundat aripa rau de tot.ca sa isi mai revina niciatat.asta e dacia.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
adostar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 419 Joined: 12 October 04 From: Galati ![]() |
eu am tabla originala pe masina, din '82 poti sa stai lejer pe aripi..e tabla..nu gluma!!!
|
--------------------
gaz
cazan
1980
- gaz/porc
|
|
Metalic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 5 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Da si eu am tabla destul de sanatoasa, masina este din '81
|
--------------------
Dacia 1300
berlina On the day I was born, the nurses all gathered 'round
And they gazed in wide wonder, at the joy they had found The head nurse spoke up, and she said leave this one alone She could tell right away, that I was bad to the bone. |
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
nu stiu la altii cum e dacia dar la a mea din 90 cind am busit-o in dreapta fata (aripa, contra-aripa, ochelar, capota) am ciocanit si am tras de ea o zi intreaga pina am indreptat-o. ma durea cotul la propriu seara. e tare ca naiba, mai ales contra-aripa. si am ars un flex incercind sa tai jos aripa veche, e drept ca era si el cam obosit si discul cam uzat. in schimb barele de protectie noi sint muci, a intrat una cu scuterul in masina mea (parcata) si a facut praf bara fata.
in alta ordine de idei am vazut ca la megane 2 aripile fata, hayonul, masca fata si busonul sint din plastic. aripile cel putin parca-s de guma, le apesi cu degetul si se deformeaza. elastic totusi. |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
A mea e din `83 si are tabla ok. Cele noi sunt facute din staniol de la "ciucalata". Nu numai Daciile, ci si Daewoo-urile.
|
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Poate ca asta-i strategia acum la Dacia. Pentru protejarea participantilor la trafic in cazul unui accident tabla sa fie cit mai "plastica"...sa se muleze fara a provoca deformarea celuilalt autoturism....
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Partea buna e ca se indreapta cam la fel de usor.Noroc ca asigurarea a fost draguta si mi-a schimbat cam tot ce se putea desi erau doar indoite asa ca m-am facut si cu capota,radiator,masca fata...
Oameni draguti astia de la Asirom ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
|
|
bodel |
![]()
|
![]() rege`n tara orbilor Group: Members Posts: 217 Joined: 2 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau ca ti-ai lovit masina dar puteti sa radeti daciile astea mai noi mi-se pare ca de prin 95 96 sunt facute special sa se strambe in caz de accident deaia nu mai au semicontraaripile peste far si bara cu tampoane din fata motorului pana si semi lonjeroanele sunt facute sa fie usor deformabile.Astfel in caz de coliziune frontala se stramba aproape jumate de fata .Apropos ai avut mare noroc ca ti-a sarit capota ca daca nu putea sa impinga in traversa de la parbriz si satpli si sa se strambe chiar plafonul ...si credema ca nu vorbesc tampenii fiindca am vazut asa ceva cand eream cu o masina la tinichigiu unde am stat o vara intreaga si am cam invatat ceva pe acolo:D
|
--------------------
dacia
1410 Sport
1989
- B 25 RLR Low Rider Sport
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
Acum sa vad cum iese din service. Mi-au zis ca 2 zile dureaza tot dar s-a prelungit la 3 ca azi au terminat-o de vopsit. Sper sa fie maine gata si sa vad exact care sunt urmarile.
Cred ca sper 99 au inceput sa nu le mai intareasca ca la una din 97 suportul de faruri nu e chiar maleabil la apasearea cu mana cum era la a mea. |
--------------------
Dacia
1310 Li
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 16:51 |