freonul din AC, se poate face completarea in parcare?
![]() ![]() ![]() |
freonul din AC, se poate face completarea in parcare?
p3rfuzatu' |
![]()
|
||
![]() "sub Influenta" Group: Members Posts: 21 Joined: 19 April 07 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002/8 Clima
- IS-70-ACM
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ai nevoie de niste perfuzii...
desfaci dopul, vezi ca e unu maroniu, cred ca e de pluta si torni acolo dupa ochi. fir intins ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Oricât de moderator aș fi eu, AlexU are dreptate. Mergi nene în service dacă nu ai sculele care-ți trebuie, ca să nu mai spun că agentul refrigerent nu prea se eliberează (așa cum ni se năzare) în atmosferă.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
p3rfuzatu' |
![]() ![]()
|
![]() "sub Influenta" Group: Members Posts: 21 Joined: 19 April 07 From: Iasi ![]() |
[QUOTE][quote=AlexU,22 Jul 2007, 19:17]
ai nevoie de niste perfuzii... desfaci dopul, vezi ca e unu maroniu, cred ca e de pluta si torni acolo dupa ochi. fir intins ! ![]() [/quote] EU am intrebat nu am dat cu "paru"!!! scuze pt deranj! ma gandeam ca poate scopul acestui forum este de a ajuta si pe altii! ai dracu neuronii astia.... Multumesc Ba! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002/8 Clima
- IS-70-ACM
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jul 2007, 21:15) Oricât de moderator aș fi eu, AlexU are dreptate. Mergi nene în service dacă nu ai sculele care-ți trebuie, ca să nu mai spun că agentul refrigerent nu prea se eliberează (așa cum ni se năzare) în atmosferă. ![]() ![]() ![]() ![]() @perfuzatu, hai prietene nu te supara, toata lumea a fost luata la misto la un moment dat ![]() operatiunea aceasta nu e la fel ca schimbatul unei roti necesita sculele unui service ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
incearca la baietii de la frigidere. de obicei se ocupa si cu asa ceva si e mai ieftin.
dar nu te astepta sa ingheti, pt ca ac-ul de pe srn e primul tip de ac facut la noi, deci...... |
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am un atelier de reparatii frigidere la parterul blocului si zilnic vad masini venite pentru reincarcare cu agent frigorific.
Problema e ca nu stiu daca baietii pun si uleiul necesar ungerii compresorului. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 05:55 |