cd player COD, urgent
![]() ![]() ![]() |
cd player COD, urgent
sebastianu |
![]()
|
||
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
iOzIcCaIdInBoRdSaUdInLeGaTuRaFiLaRaPaNaLaEl
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sebastianu |
![]()
|
chiar ca m-ati lamurit
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă vrei să ți se răspundă astfel încât să înțelegi, atunci FORMULEAZĂ O ÎNTREBARE COERENTĂ, CU SENS...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
sebastianu |
![]()
|
daca te-ai pune sa citesti ai intelege. in fine.probleme cu turometru.pentru ce-i de la service totul se rezolva foarte usor >schimbat< altceva ce ar fi ... ce sa verific mam gandit nu poate fi de le ceva contact prost ... sau siguranta ? apropo de siguranta ... sami fie rusine ca nu stiu dar...in cutia cu sigurantele am ceva sigurante pe acol numi pot da seama care is arse si care nu ... cele prezente pe masina au o ,,linie" de table fier ma rog, MULTUMESC
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Daca te-ai pune sa citesti raspunsul lui klaus ai intelege.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In ciuda faptului ca pentru scris cu litere mici si mari exista in Word o optiune de modificare a scrisului ("change case" se cheama, in meniul "format"), din pacate in acelasi word nu exista si optiune pentru modificat scrisul anagramat si dezlanat.
Din aceasta perspectiva eu am fost in dezavantaj. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
T4zZ13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 September 07 ![]() |
Ai incercat sa verifici mufa de la senzorul de turatie? Senzorul de turatie se afla intre motor si cutia de viteze. In ea intra o mufa cu doua fire. Daca tot umblii pe acolo poti sa demontezi senzorul si sa il cureti de praf (iti trebuie o cheie tubulara de 10).
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003/Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 07:05 |