Ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
Ce parere aveti?
danionut |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 3 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|||
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai si tatal unde e in ecuatia asta?
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
danionut |
![]()
|
a murit,cand avea baiatul vreo 4 ani defapt 3 jumate
|
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai atunci daca respectivul baiat e singurul din familie cu permis masina ar putea fi utila. depinde foarte mult de baiat, adica daca mama sa ii va lua masina si el o va rupe in doua....
![]() |
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ca sa primesti raspunsuri pertinente trebuie sa detaliezi mai mult...
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
danionut |
![]()
|
Mda,probabil,am incercat cat de cat sa spun ce trebuia,nici nu am intrat in detalii am crezut ca e suficient,si baiatul e de treaba nu smecherasi din astia carnetu',bmw'ul,stalpul....
|
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa nu...
Oricat de treaba e baiatul, tot ii va zbura mintea de la invatat la o tura cu masina prin oras. Mai bine sa astepte sa termina cu BAC-ul si admiterea si dupaia. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Totusi o Dacie nu i-ar strica .
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
poate pe baiat nu-l pasioneaza machineta si o foloseste doar cind ii este utila
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar cati baieti la 18 ani nu sunt deloc pasionati de masini ?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
danionut |
![]()
|
majoritatea sunt pasionati de masini la 18 ani,asa am fost cu totii
|
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Imi permit sa raspund pentru ca si eu am fost in aceasi situatie anul trecut (mai putin faza cu tatal). De ziua mea am primit un Laureat 1.4 si pot sa spun ca nu mi-a afectat deloc rezultatul de la bac.
Masina poate sa-l ajute sa obtina un rezultat mai bun (ajunge mai repede la scoala/meditatii => mai mult timp pentru invatat ) sau chiar sa-l ambitioneze sa lucreze mai mult pentru a-i multumi mamei sale pentru "cadou". This post has been edited by Shush: 26 Jul 2007, 00:02 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
Zi pe bune ca tu esti baiatu' si vrei argumente pro sa o convingi pe mama ca lumea e de partea ta
![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
zasul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 27 April 07 ![]() |
Eu doar ce am terminat cu bacu si ai mei mi-au luat masina cu 3 luni inainte de bac. E foarte util pentru varsta noastra sa avem masina. Daca baiatul e cu capul pe umeri o sa conduca si masina o sa invete si pentru scoala. Difera de la persoana la persoana dar cei mai multi de varsta noastra se cam alearga cu moartea. Cum io fi norocul si capul!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
danionut |
![]()
|
TheSaiLor hai ca ai spus-o
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am luat permisul cu 4 luni inainte de bac...cu mare scandal...a trebuit sa imi platesc singur scoala etc...deh parintii care ziceau sa ma concentrez la bac etc...dupa ce mi-am luat permisul...nu m-am mai dat jos din masina...le-am aratat ca a meritat sa il iau...nota la bac a fost peste pragul impus de ei...masina respectiva si nici ceea actuala nu a fost lovita niciodata din vina mea dupa 2 ani juma de condus zilnic etc...
Practic el este singurul barbat din familie acum, o masina nu strica chiar daca trece a 12a etc...gandeste-te ca un drum la cora, carrefour, predeal, sinaia, mamaia, neptun si alte destinatii sunt mai putin confortabile fara masina... Plus ca daca mama este autoritara ii poate lua cheile si talonul oricand daca vede ca o ia pe aratura...si ii poate impune restrictii...ca de ex sa mearga cu masina doar la meditatii...nu in oras...sau pur si simplu nu ii mai da bani de benzina...si obligat fortat nu v-a mai merge cu masina...si motivele pentru lipsa de fonduri pot fi nenumarate... etc...si ca o rasplata atunci cand ia nota mare in teza sa il lase sa faca un drum la munte sau ii da bani sa faca plinul si sa se plimbe...sau eu stiu.... Masina CREDE-MA ca poate fi un stimulent foarte bun pentru un baiat la 18 ani..bineinteles ca trebuie sa si sti cum sa o folosesti...la parinte ma refer ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(danionut @ 26 Jul 2007, 00:01) ...Eu intr-un fel sunt de acord,intr-un fel nu sunt de acord.Voi ce ziceti?raspundeti sincer fara mistouri ![]() PS:Eventuala masina ar fi un logan 1.4 mpi Laureate Păi tu vrei cu adevărat mașina? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danionut @ 25 Jul 2007, 23:01) Ce parere aveti?este bine sa-i cumpere o masina de acum tinand cont ca trece clasa a 12-a BAC,chestii,si o masina ar fi chiar o investitie pentru ei,poate intr-o familie de bogatasi nu ar conta,dar pt ei conteaza(cred),plus ca o masina trebuie intretinuta. PS:Eventuala masina ar fi un logan 1.4 mpi Laureate Daca femeia trebuie sa faca credit pt. a achizitiona masina, presupunand ca nu au bani suficienti, mai bine ar mai astepta un an si cu rata lunara ce ar fi revenit masini mai bine ar face meditatie, facilitandu-i astfel accesul la o facultate buna, cu posibilitati mai mari de a accede la o slujba mai bine platita. Este un moment crucial in viata baiatului, de anul acesta va depinde viitorul lui. Masini poti sa iti cumperi pana si la 80 de ani, dar de invatat, de regula nu se mai invata la orice varsta. Daca ai pierdut trenul......... Cunosc un caz de genul acesta. In clasa a XII-a in loc sa faca meditatie, el facea scoala de soferi, ca asta a fost dorinta tatalui sau (care decedase cu un an in urma). Nu a mai intrat la facultate.......... |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
masina nu inseamna numai costul initial, gandeste-te ca mai vin si revizii, poate mai pui si benzina, ca sa nu mai zic de alte brizbrizuri care vrei nu vrei tot iti fac cu ochiul si le vei cumpara (gen: un silicon pentru bord, un parfumel sa pute misto in masina, etc.)
eu zic sa faci un calcul sa vezi cam cat te poti intinde, si raman la parerea ca sa ai o masina e un lucru benefic |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:19 |