Informare topic-uri sterse, idee cmandrei
![]() ![]() ![]() |
Informare topic-uri sterse, idee cmandrei
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Good idea!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
cred ca e o idee buna, eventual sa se specifice si motivul stergerii topicului, ma rog, motive reale nu gen: contractat muschi striat moderator >> sters topic.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE kaspersky Postat Astăzi, 15:45 motive reale nu gen: contractat muschi striat moderator >> sters topic. ![]() ![]() ![]() ![]() ai fost tare tare....... |
--------------------
.
.
.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, si mie mi se pare o idee buna...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
IvanCG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi bine daca forumul ar avea optiunea asta automat (la stergerea topicului moderatorul sa completeze un camp dintr-un form si gata). Altfel e munca in plus si nu cred ca e fezabil.
In plus am banuiala ca dupa anuntul "topicul XXY a fost sters din pricina ca era nu-stiu-cum" vor apare zeci de posturi in care se va incerca sa se spuna ca de fapt topicul era OK dar moderatorul a interpretat eronat intentia userului. Si tot asa. Imi pare rau daca las impresia ca tin cu ursul, dar in realitate (si din postura de moderator pe un alt forum) chiar tin ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
Estate Privilege 1.9 dCi 2002
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asa, asa, si cine se ocupa de remunerarea moderatorilor pentru aceasta activitate?
Da ce dracu credeti ca e aci fratii mei? Bar de negrii? institutie a statului care sa stea drepti in fata maretului contribuabil? A, da, in fata contribuabilului da! Deci, care se simte contribuabil sa faca propuneri. E nevoie sa definesc contribuabilul? BlaueCorsa, inteleg de pa alt topic ca nu stai 24/24 pe acest forum. Pot sa te intreb de ce? Ai cumva alte treburi? Poate nu esti singurul. Daca nu se pricepe ce zic, pot sa ma exprim si mai pe intelesul ... celor care nu inteleg. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
contribuabil este si ala care mai da cite un click pe linkurile de la google ce se afiseaza pe forum? sau astia-s useri simpli asa ca fuck them?
Se poate contribui cu ceva ca macar moderatorii sa nu se comporte pe forum ca-ntr-un bar de negrii? |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 26 Jul 2007, 17:02) Sa inteleg ca userii au voie sa se comporte ca intr-un bar de negrii, daca numai la moderatori sunt pretentii?Eu inteleg ca lumea doreste aici incalcarea lit. h de la art. 6 din regulament, cu care a fost de acord la inscriere. Da, stiu, nu s-a citit tot regulamentul la inscriere, e complicat, e alambicat, dar e invocat... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
kaspersky |
![]()
|
Ai inteles gresit, ei ar trebui sa dea exemplu. Am mai zis-o si pe alt topic, daca vreun grup de useri are vreo "problema" cu alt grup de useri si discutia devine mai animata pe vreun topic, acel topic ba se inchide ba se sterge in loc sa se lase deschis si discutia sa fie intre anumiti parametri.
Exact asa a fost si pe topicul cu moldovenii vs restu' lumii, s-a dovedit ca dupa ce s-a redeschis topicul lumea s-a linistit. P.S.: Ca-i tot dai in sus si jos cu regulamentu' ala si cu inscrierea, cu cititu' sau necititu' lui: mai poti sa-mi spui cam cu ce versiune de regulament am fost eu de acord cind m-am inscris? Multumesc. P.S.2: Si acum cred ca poti sa-mi dai si warn pt. off topic, nu? ![]() This post has been edited by kaspersky: 26 Jul 2007, 16:20 |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Daca nu mai esti de acord cu regulamentul, nu te tine nimeni cu forta pe forum.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(kaspersky @ 26 Jul 2007, 17:13) P.S.: Ca-i tot dai in sus si jos cu regulamentu' ala si cu inscrierea, cu cititu' sau necititu' lui: mai poti sa-mi spui cam cu ce versiune de regulament am fost eu de acord cind m-am inscris? Multumesc. Eu zic sa nu mancam... De fiecare data cand s-a modificat, s-a anuntat si s-a spus clar, cine nu e de acord cu noul format sa nu mai posteze. Postarea in continuare reprezenta acceptul cu noua forma. Pe aici pe undeva era exprimarea, asa ca sa fim onesti... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Hatod |
![]()
|
![]() Membru simplu Group: Members Posts: 92 Joined: 17 May 04 From: Cluj-N. ![]() |
Dragi moderatori, care simtit ca acest topic e un atac! Linistiti-va, nu este.
Este vorba despre o propunere tehnica. Adica eu am inteles asa. Concret: un topic care la data de X exista, la data de X+1 nu mai exista. Intre X seara si X+1 lunchtime mai vin cateva notificari pe e-mail, despre reply-uri efectuate in topicul respectiv. Cand userii care au participat la discutie vor sa vada posturile din notificare, hoppa. Nu exista topicul. Pai... e mai probabil ca s-a sters, decat o eroare de software. Nu zic, ca nu putem trai fara acele posturi necitite. Nu zic ca trebuie cineva sa dea explicatii neaparat. Dar s-ar putea minim o notificare de stergere pt. cei subscrisi la acel topic? (La persoana: Klaus, citesc de ani de zile forumul, si nu te-am vazut asa de aprins inca...) |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- CV-nn-NNN /* There's no one like you */
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Klaus, daca tot ai citit celalalt topic, ai vazut desigur ca ideea nu imi apartine. A fost o propunere, la care se putea raspunde foarte simplu "Nu, ar consuma inutil din timpul moderatorilor". Asa ca, sincer, chiar nu inteleg de unde atata agresivitate in raspunsuri.
Va rog sa inchideti topic-ul. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
Intru pe forum destul de des,dar la intervale neregulate.Cateodata trec 3-7 zile..Sint topicuri pe care se aprind spiritele si sint sterse,dar pe care eu le caut de nebun,chiar daca nu ampostat niciodata pe ele.
Daca ar fi un loc(care sa se numeasca :cimitir,cos de gunoi,mortaciuni sau cum doriti) unde sa gasesc titlul topicului si mentiunea ca a fost sters cred ca m(ne)-ar ajuta . Cred ca asta ar vrea BlaueCorsa si banuiesc ca si altii. Munca moderatorilor nu o apreciez eu, dar nu cred ca efortul ar fi mai mare ca la mutarea unui topic dintr-o sectiune in alta. Va multumesc. |
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Dragi colegi, cei care simtiti nevoia notificarilor pentru topicurile sterse: "feel free to contribute" ca sa zic asa
![]() ![]() This post has been edited by adip: 26 Jul 2007, 22:36 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:32 |