O problema stupida!
![]() ![]() ![]() |
O problema stupida!
luciantiba |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
1992/TDI 1.7
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Parerea mea e ca o mare parte din vina o are politistul, care trebuia sa-i ceara asigurarea, nu sa umbli tu prin judecata.
Probabil omu nu avea asigurare, altfel ti-ar fi dat-o, ca oricum nu platea din buzunar reparatia. This post has been edited by $$ilvviu: 26 Jul 2007, 18:31 |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
luciantiba |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 July 07 ![]() |
Avea sigurare tipu dar politistul la intrbat daca are alte obiectiuni, iar el a spus ca e nevinovat si ca nu vrea sa-mi dea asigurarea si ca urmare politistul mea spus ca daca vreau sa-mi recuperez pagubele va trebui sa-l dau in judecata. |
--------------------
Opel
Astra
1992/TDI 1.7
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Casco ai? Daca ai, il da in judecata societatea de asigurari la care ai casco.
Daca nu, el e obligat fie sa iti dea asigurarea, fie sa iti plateasca daunele. Ar fi de preferat totusi sa nu se ajunga la judecata; vezi daca poti sa te intelegi cu omul. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg ce motive avea ca sa nu-ti dea asigurarea!!! Il costa ceva ??? Parerea mea: ori nu avea,ori era expirata!
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
QUOTE(luciantiba @ 26 Jul 2007, 18:24) mergeam pe banda din dreapta a drumului, acord prioritate unor pietoni traversati in angajare, dupa care continui drumul inainte, moment in care un tip cam capos vireaza de pe banda a doua (era un bulevard cu doua benzi pe sens) pentru a face la stanga si intra in mine. Ce nu inteleg eu cum putea sa intre in tine daca el era pe banda doi si tu pe unu, iar la manevra de stanga te-a lovit??!!! Ori tu ai luat stanga si l-ai lovit ori chiar nu imi da seama. |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Probabil numara benzile invers. Vezi topicul asta, citeste cu mare atentie ce a scris Tudor. Nu-i asa ca ai Casco, daca e nevoie sa apelezi la el?
This post has been edited by thecagero: 27 Jul 2007, 07:56 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
cum bai nene?adica de fata cu politistul zice ca nu vrea ? si politistul? pai din cate stiu eu, pe pv se scrie daca respectivul isi recunoaste sau nu vina, si oricum teoretic cel putin politistul trebuie sa dea un verdict inainte sa iesiti pe usa, ori el ori tu vinovat
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Mai este o rubrica in care scrie daca vinovatul este de acord sa dea asigurarea, iar politistul este obligat sa-l intrebe asta inainte de a completa acea rubrica.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:15 |