schimbare sigurante supape
![]() ![]() ![]() |
schimbare sigurante supape
cristi_21us |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|||
ali73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 15 October 04 ![]() |
Taticul tau are dreptate,dar nu vad de ce sa schimbi sigurantele si supapele nu.Mie mi se pare interesant de stiut diagnosticul pe care l-a pus mecanicul.
|
--------------------
Dacia
1310
- ph-73-ali
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Se poate si fara sa dea jos chiuloasa.Stai linistit ca nu are ce sa-ti strice atata timp cat nu baga un levier prin gaura bujiilor.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
diagnosticul pe care l-a pus mecanicul nu il mai stiu exact ca stiti cum sunt mecanici mai ales ca mai vede ca nici nu te pricepi dar tocmai cand sa puna capacul la culbutori a aparut taicamiu si i-am zis lui.s-a uitat si a zis ca nu e nici o problema ca nu trebuie schimbate decat sigurantele si ca nu e nici o alta problema.imi vine sa il strang de gat pe taicamiu e un super mecanic dar il omoara timpul si ii convine sa dea banu si sa o repar la service.si cand ii aud pe aia cu teoremele lor dar oricat de putina mecanica imi dau seama ca repeta acelasi lucru de zeci de ori si ca sa vezi ce defect mare am eu cand a zis taicamiu ca o sa le faca el in 10 min.oricum de diagnostic a zis ceva ca sigurantele sau uzat si ca trebuie schimbate dar o sa il intreb exact pe taicamiu si o sa va spun exact problema.
|
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:19 |