DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Logan 1.6 sau 1.4?, grea alegere

RaVeN_BA
post 27 Jul 2007, 11:01
Post #1

Solentzar

Group: Members
From: Galati

Dupa 1310 si mai nou Solenza, am decis sa-mi reimprospatez parcul auto cu un Logan. M-am uitat putin pe site-ul de la Dacia si m-a luat durerea de cap. Sa va explic ce vreau eu pe masina: AC, ABS, servo, CB. Acum am de ales intre Laureate Plus (pt ABS), dar are motor de 1.4 si Ambition cu motor de 1.6 (dar nu ma intereseaza jantele lor de alu). Deci as prefera un Laureate Plus cu motor de 1.6, 1.5dci-ul iesind din calcul.
Voi ce ma sfatuiti?
Si inca o chestie: ce parere aveti despre airbag-urile laterale? sunt eficiente sau doar apa de ploaie din partea Dacia pentru ca in ceea ce priveste garantia extinsa m-am convins?

--------------------
Dacia 1310 TLX / Solenza Clima | 1992 / 2004 | - GL-85/23-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Teo-01
post 27 Jul 2007, 11:49
Post #2

Membru incepator

Depinde ce vrei de la acel motor.Cel de 1.6 e mai "sportiv"fata de 1.4 si nu e mare diferenta la consum

--------------------
Dacia Logan Laureate 2007 - GALATI
+
DomnulK
post 27 Jul 2007, 11:53
Post #3

ex kAndrei

From: Bucuresti

1.6 e ok pentru caroseria loganului si pentru a face fata in trafic. de 1.4 trebuie sa te rogi sa pleci mai repede la un stop sau sa faci o depasire.
daca vrei mai sportiv ia-ti 1.616v. oricum eu iti recomand 1.5dci 75 de cai.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
madhorsefuzzy
post 27 Jul 2007, 11:55
Post #4

Membru

Mai e o varianta de luat in calcul daca vrei sa iesi mai ieftin si daca poti renunta la unele dotari: un Logan ABS Plus 1.6 cu AC 8200 Euro, fata de Ambition 1.6 care e 9100 Euro.

Ca sa vezi ce lipseste de pe ABS Plus cu AC fata de Ambition intri aici si selectezi cele 2 variante de echipare.

ABS Plus 1.6 cu AC are tot ce ai enumerat ca ti-ar trebui fara CB.
Dar exista pe forum kit-uri de activare a CB dupa ce o cumperi si astfel ai tot ce vrei la 8200 Euro + costul kit-ului . wink.gif

Cauciucurile la ambele variante sunt Continental sau Michelin din cate stiu eu.

La Ambition sunt elemente in plus care nu apar neaparat in comparatia din link-ul de mai sus si pentru cei 900 Euro diferenta primesti lucruri care luate separat fac mult mai mult.

Depinde ce vrei sa ai la masina si cat esti dispus sa dai. Personal, in cazul tau as alege Ambitionul.

Cat priveste motorul in cazul tau poate ai fi dezamagit de motorul de 1.4 pe logan.
Fiind vorba de o masina noua in general tendinta e sa fie mai sprintena decat ce ai in curte acum, asa ca in cazul tau singura varianta e 1.6. smile.gif

--------------------
Laguna Grandtour 2011 4Control 2.0dci 200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock
"Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
+
YRX
post 27 Jul 2007, 12:04
Post #5

Membru autentic

Avea un user de aici un slogan: "Nothing beats cubic inches!".
Asa ca 1,6.

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
+
AL
post 27 Jul 2007, 13:20
Post #6

Member

inca o data, pentru a nu stiu cat-a oara, repet: NU TRATAM AICI CAZURI INDIVIDUALE, NU E RUBRICA DE INTREBARI SI RASPUNSURI PENTRU NEHOTARATI... informatiile pentru deciziile voastre se gasesc pe forum si trebuie citite... iar intrebari punctuale, referitoare la un aspect sau altul despre Loganuri se pun in locurile unde deja se discuta acele subiecte... aici se inchide!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:16
Forum Renault