Broasca testoasa, Cu fite?
![]() ![]() ![]() |
Broasca testoasa, Cu fite?
jaf |
![]()
|
||
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|||
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Du-te la un magazin de animale, si cumpara concentrate pentru testoase. Sa vezi cum mananca de alea
![]() |
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Am avut si eu doua le-am luat de mici si le-am tinut 4 ani
![]() ![]() ![]() Ups m-am lasat dus de val ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai o sa-i cumpar ceva de la pet shop doar ca era sambata si ma gandeam ca totusi ii aiurea sa nu manance nimic. Tnx
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
da-i verdeturi.de ex. salata.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
Nu o invata cu carne ca e scumpa
![]() Eu am avut doua . Mancau : salata , rosii,castravete,cascaval. Apa nu beau pt ca si-o iau din ce mananca. Una a murit acum vreo 2 ani ( a prinso catelul si a muscat-o pana a omorat-o ) si a dua a murit acum vreo 3 luni. Dupa ce ies din hibernare , au mari probleme cu vitamina D. AU carente foarte mari.Eu lucrul asta nu l-am stiut.Nu mai deschidea ochii , si nu mai mergea.Vezi ca exista diferite solutii care au vitamina D . Da-i cu ea peste tot (carapace , coada ,picioare , fata ) |
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
2003/2003/2003
- toate de Bucuresti Trup si suflet pentru culori !
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu-i da carne.legume only.e tare fain sa ai una.e low cost;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu am avut broaste testoase de apa ... care au murit , deoarece li s-a inmuiat carapacea ... cica ar fi avut pneumonie
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
MAVERICK_SS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 25 August 05 From: ARAD ![]() |
Si eu am 3 broaste testoase de Florida (cu tample rosii) de vreo 5 ani. Foarte mancacioase, dar si pretentioase in sensul ca nu mananca acelasi fel de mancare 3 zile la rand...Daca le dau tot aceeasi mancare mai multe zile la rand pur si simplu nu o mai mananca. Regimul alimentar consta in pufuleti pentru testoase (se gasesc pe la hipermarket-uri), concentrat pt testoase de la pet-shop si mai rar cate un peste viu pe care il vaneaza prin acvariu si dupa ce il prind il mananca foarte repede
![]() @jaf : Daca este broasca testoasa autohtona sunt slabe sanse ca va manca ceva deoarece in captivitate nu mananca. Stiu deoarece si eu am avut asemenea broaste si pur si simplu nu mancau absolut nimic asa ca a trebui sa le eliberez in natura pana la urma ca sa nu le omor. Eventual pune o poza cu ea daca nu esti sigur ce fel de testoasa este si eu voi incerca sa te ajut. Toate cele bune, MAVERICK_SS |
--------------------
Daewoo
Matiz
2007
- AR-01-ABU Si totusi se invarte... Dar daca nu, se rezolva :)
|
|
jaf |
![]()
|
O sa apara si poza azi sau maine.
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Daca nu-i broasca Logan, trebuie inchis topicul.
La fel si cu mancarea care i-o dai, trebuie sa fie musai mancare Logan. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asigura-i un mediu cat mai apropiat de cel natural, ia vezi testoasele din poza de mai jos, sunt de-a dreptul fericite...
Attached thumbnail(s) 109.JPG ( Size: 115.1k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:40 |