A incetat din viata, Patriarhul Bisericii Romane, Teoctist
![]() ![]() ![]() |
A incetat din viata, Patriarhul Bisericii Romane, Teoctist
$$ilvviu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|||
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
Preafericitul părinte Teoctist, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a decedat în această după-amiază, la ora 17.00, în urma unui stop cardiac, la vârsta de 92 de ani.
Sursa: http://www.realitatea.net/78911_Patriarhul...din-viata-.html Dumnezeu sa-l ierte! |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
danionut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 3 June 07 ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte!
|
--------------------
Dacia Logan
2007
1.6 mpi Ambition
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte.
Cu Tristete, Securitatea Romana. |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l hodineasca.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte!
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte !
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte si sa aiba in grija scutirile de impozite, amin. La bunicii mei in sat, popa are deja grila de preturi. Doamne fereste sa-si fi dat duhul Preafericitul pe acolo ca n-ar mai fi avut ce lasa mostenire nepotilor.
|
--------------------
-
-
-
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.226 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ma... da de bisericile darimate cu acordul lui nu ziceti nimic?
De limbile trase la k u r u l ceusestilor si al partidului nu ziceti nimic....? Eu ii urez sa-si gaseasca aceeasi liniste ca si ceusescu, leana, brucan..... si altii de teapa lor!! Adica un cazan incins... si fara lipsa de combustibil! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte !
@DiMaggio & miki: mai intii "de mortuis nihil nisi bene" (de morti numai de bine). Mai apoi, adevarul e dincolo de noi si e mult mai complex decit vor unii sau alti partizani sa il arate. |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-I ierte toate pacatele, si sa-l odihneasca in pace.
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
cu ce rimeaza teoctist ? adica ce se mai termina cu .....st ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
dumnezeu face ce vrea ! eu nu sunt beton....traiasca secu !!!!!
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
odihneasca-se in pace!
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Amin!
Cica si Pittis vine tare din urma, e internat la Fundeni. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si eu as avea de zis despre popi... dar ar trebui alt topic.
Despre morti numai de bine. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
De ce numai de bine? De ce dintr-o data daca mori, numai de bine trebuie spus? NU doresc nimanui moartea, probabil nici celui care imi face rau mie, dar probabil trebuie privit ca un lucru bun disparitia acestui preafericit. De ce? Traiesc cu speranta ca ortodoxismul in Rromania (cel putin la nivelul bisericii, ca (,) cu "credinciosii" e alta mancare de peste) sa evolueze putin si sa incerce repede sa ajunga macar la nivelul secolului 19-20. De 21 nu pomesc, ca nu sunt chiar asa naiv.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sa fie sanatos. ma rog....acolo unde e acu'. io n-am treaba cu biserica (n-am mai calcat intr-una de la botez), da' toti popii is jigodii. nu mai au demult treaba cu cele sfinte. au alte preocupari.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki @ 30 Jul 2007, 22:24) Ma... da de bisericile darimate cu acordul lui nu ziceti nimic? De limbile trase la k u r u l ceusestilor si al partidului nu ziceti nimic....? Eu ii urez sa-si gaseasca aceeasi liniste ca si ceusescu, leana, brucan..... si altii de teapa lor!! Adica un cazan incins... si fara lipsa de combustibil! Imi pare rau dar aici ai dreptate. Adevarurile trebuie spuse pana la capat. Ne place sa nu ne place, asta e. Ce s-a facut pe vremea comunistilor numai isi aduce nimeni aminte??? |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca si sa ii ierte pacatele! Pana la urma nu noi judecam, ci Dumnezeu!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.226 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ba! M-apuc si io acum sa ma fac "belgian" ( de exemplu) sau sa dau in cap la oameni oe la colturi!
Cind o sa-mi vina rindul la viata de apoi tot asa o sa ziceti? "doamne doamne sa-l ierte"? Si pe Ramaru? Si pe Stalin? Si pe dej? Si pe Attila? Si pe.....!? Sa ne rugam sa fie iertati toti???? Pai atunci ce kilu saftei rol mai are iadul? Asa de decor...? Oare sa nu fiarba nimeni acolo! Nu n3enica... eu vreau sa arda vesnic... si niste draci sa-i intepe din ncind in cind cu furcile.... sa vada daca s-au "facut"! PS! Se pregateste tov Ilici Iliescu! Mwuahahahahaha! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace! Despre morti numa' de bine!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Pai in primul rand a trait 92 de ani. Prin comparatie unchiu-miu a murit la 55. Asa ca ce tot atata tam-tam ? A trait destul, ce vroia sa ajunga la 200 de ani ? Moartea e un proces natural care trebuie acceptat de la o varsta. Jelesti pe unul tanar ca a murit, dar e ridicol sa nu accepti moartea unui bosorog de 92 de ani, mai ales ca fenomenul este unul natural si firesc.
In al doilea rand am o GREATA deoarece la stiri numai asta se discuta. Pai frate, sa ne intelegem: ori a fost un om deosebit si a ajuns in rai (atunci ar trebui sa ne bucuram pentru el) ori a fost un pacatos care a ajuns in iad si de aceea suntem tristi. Si fiindca toti au zis "dumnezeu sa-l ierte" eu mai echilibrez un pic balanta: sa se distreze aghiuta cu el in cazan, ca sub conducerea lui biserica a devenit una dintre cele mai gretoase institutii. Nici sa mori nu mai ai curaj ca te rupe popa la bani. Edit later: speranta de viata in Romania la barbati este de 68 de ani asa ca unul care a trait pana la 92 de ani nu cred ca e de compatimit. This post has been edited by Petea: 31 Jul 2007, 18:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
CGB |
![]()
|
sfant, nesfant, pacatos sau nu, problema mea e alta. am inteles de la tembelizor ca vineri il baga sub pamant.
acu' intreb si io: or bloca cumva circulatia in zona unirii (ca p-acolo e si patriarhia)???? ca vreau sa ma duc vineri la mare si p-acolo e drumu meu ca sa ies la autostrada. tai bucurestiul in 2, fac stanga la unirii pe cheiul dambovitei si-o tin apoi pana la autostrada. si daca blocheaza astia circulatia am pus-o. deci , stiti ceva despre chesti asta? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Log-on |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 28 April 07 ![]() |
QUOTE(cristib @ 31 Jul 2007, 18:14) sfant, nesfant, pacatos sau nu, problema mea e alta. am inteles de la tembelizor ca vineri il baga sub pamant. acu' intreb si io: or bloca cumva circulatia in zona unirii (ca p-acolo e si patriarhia)???? ca vreau sa ma duc vineri la mare si p-acolo e drumu meu ca sa ies la autostrada. tai bucurestiul in 2, fac stanga la unirii pe cheiul dambovitei si-o tin apoi pana la autostrada. si daca blocheaza astia circulatia am pus-o. deci , stiti ceva despre chesti asta? ![]() Mi se pare o reactie normala. ![]() Nici eu nu l-am avut la inima niciodata, asa ca ma lasa rece moartea lui. Din cate am auzit, sanse mari sa-i ia locul are un alt turnator - Mitropolitul Banatului. Asa, ca sa pastram traditia. ![]() In timp ce toata lumea propune sa fie canonizat, exista si oameni care au alta parere despre SuperPopa™... |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS Plus 1.4
|
|
CGB |
![]()
|
nu-i vorba ca l-am avut sau nu la inima. nu stiu ce-a facut la viata lui, cat de omenos sau bandit a fost. pur si simplu nu ma intereseaza subiectul. poate doar din perspectiva eventualei blocari a traficului in zona unirii
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
In primul rand, Dumnezeu sa il odihneasca in cetele dreptilor!
![]() Apoi, de cand am citit titlul topicului parca am anticipat ca se vor gasi cate unii care sa arunce cu noroi. ![]() Conform unui raport SRI din 2000 sau 2001 P.F. Teoctist nu a fost colaborator, ci un URMARIT al securitatii. La daramarea bisericilor din Bucuresti in vremurile de trista amitire nu si-a dat acordul, ci din contra a incercat sa salveze ce se mai putea. Ordinele veneau semnate de sus, fara drept de apel. Biserica era extrem de slabita in epoca respectiva. Daca ar fi intrat in conflict deschis cu conducerea de atunci biserica in mod cert ar fi avut de pierdut, iar cat despre el, ar fi avut grija secu sa fie 'aranjat'. P.F. Teoctist nu a avut nimic de lasat nepotilor. S-a nascut intr-o familie simpla cu 11 copii, a intrat in manastire la varsta de 13 ani si conform obiceiului calugaresc intreaga "avere" revine bisericii. Compararea P.F. Teoctist cu Ceausescu, Stalin sau cu Iliescu imi aduce un zambet amar, de parca P.F. Teoctist ar fi comis crime sau infractiuni. Afirmatia cum ca "toti popii is jigodii" il onoreaza in mod deosebit pe colegul respectiv de forum. Este ca si cum s-ar afirma ca toti medicii sunt niste spagari imputiti ori camionagii niste manelisti idioti. A dori raul cuiva chiar si dincolo de mormant nu da dovada decat o grava lipsa de umanitate, ca sa nu ii spun cinism. Avem pretentii de secol 21 dar am uitat ca in secolul intai Cineva le-a replicat evreilor infuriati: 'cine este fara de pacat, acela sa arunce prima piatra'. Imi cer scuze pentru mesajul acesta, dar pe mine chiar m-au suparat anumite afirmatii, oricum nu intentionez sa dezvolt polemici pe acest subiect, si mai ales in aceste momente. Sper ca viitorul patriarh sa fie demn de aceasta functie, macar asa cum a fost P.F. Teoctist, care intra in istorie cu prima vizita a unui papa intr-o tara ortodoxa dupa aproape un mileniu. Cine a fost prezent la momentul respectiv in piata Unirii stie despre ce sentiment pomenesc. De asemenea mai sper sa se concretizeze si visul patriarhului, anume proiectul catedralei neamului. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu iese fum fara foc...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 17:08 |