Cum reglez capota?, ca sa se inchida?
![]() ![]() ![]() |
Cum reglez capota?, ca sa se inchida?
florinutzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 6 July 05 From: Piatra Neamt ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
BERLINA 1310L
- NT 05 XXX Cel ce pune o intrebare e prost pana afla raspunsul.
Cel ce nu intreaba e prost pentru todeauna! |
|||
mircea.a |
![]()
|
![]() Posesor Dacia din 1987 Group: Members Posts: 295 Joined: 9 June 07 ![]() |
Sigur s-a deplasat bara pe care sunt prinse balamalele capotei. Trebuie scoasa capota si trasa spre inainte. Cred ca trebuie scos si radiatorul deoarece necesita ciocanire. Balamalele capotei sunt din material mai gros si nu cred ca s-au deformat ele.
|
--------------------
Dacia
Logan Kissfm
1.5 dCi 85 cp. 2008
- B-83-WUF Dacia Logan KissFM 1.5 dCi 85cp B-83-WUF
|
|
born2_hate |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 1 July 08 ![]() |
si yo am acceasi problema si am incercat sa o reglez de suruburile care leaga capota de balamale da nimic vezi ca tio plecat traversa daca ai cric pneumatic pune bucati de lemn pe toata lungimmea barii si inpinge cu cricul si sa masori tot timpul cu cat ai deplasato sa nu o deplasezi mai mult numai ca tre sa dai motorul jos pt asta sau incearca sa tai traversa sa o deplasezi si sa o sudezi inpoi ca cred ca mere ca asa o facut un prieten cu un laguna
|
--------------------
dacia
1310
1998
- HD 90 MIH
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
daca ti s-a deplasat si radiatorul spre paleti trebuie sa bati cu un ciocan de 10 kg in colturile de la ochelar;stai linistit ca nu se stramba daca stii sa bati cu masura;asa m-a facut mie azi la service ca m-a lovit unul
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 13:25 |