Alarma, da, dar nu si inchidere centralizata?
![]() ![]() ![]() |
Alarma, da, dar nu si inchidere centralizata?
Izzy |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 July 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ai aici informații, să tot citești ceva ore bune...
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...92&hl=inchidere |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
aho |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 84 Joined: 8 May 07 From: Baia Mare ![]() |
Eu am facut aceeasi treaba in urma cu un an si ceva. Am cumparat o alarma Thor si IC era Type R. Vreau sa iti atrag atentia asupra unui lucru: cat platesti, atata primesti. Alarmele de la Metro sunt foarte slabute. Desi nu am avut nici o problema tehnica pana acum cu ea, eu sunt totusi dezamagit de ea.
Ce mai trebuie sa stii inainte sa platesti la casa: daca cumperi alarma de la Metro, sansele sa se strice sunt mari (din cate am inteles), iar pentru ca garantia sa fie valabila, trebuie sa fie montata numai la anumite service-uri. Intreaba prima data cu cat ti-o monteaza pentru ca mie mi-au luat ~100 lei si la IC am renuntat la garantie pentru ca mi-ar fi luat inca 100 lei pentru montaj si doar pe usile din fata. In caz ca ai nevoie de mai multe lamuriri, da-mi un PM. Bafta! |
--------------------
Dacia/Ford
1310 break CL/Focus Ghia Turnier
1996/2003
- MM __ ___
|
|
Izzy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 28 July 07 From: Galati ![]() |
@Catalin:
![]() @aho: mersi pentru informatie; o sa incerc sa evit alarma de la Metro si o sa mai astept un pic ca sa dublez macar bugetul pentru asta si o sa caut ceva mai bun. |
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
aho |
![]()
|
![]() Membru DaciaClub Group: Members Posts: 84 Joined: 8 May 07 From: Baia Mare ![]() |
Decizie inteleapta
![]() Am inteles ca EAGLEMASTER CL5100 sunt bune si ieftine si IC sunt incepand de la 50 lei |
--------------------
Dacia/Ford
1310 break CL/Focus Ghia Turnier
1996/2003
- MM __ ___
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Daca se poate sa-i bage cineva in gura...
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Izzy @ 4 Aug 2007, 21:45) Am o Dacie 1310 si ma gindeam sa-i pun alarma si inchidere (setul din Metro ~100lei), insa am auzit vreo 2 recomandari cum ca mai bine as pune doar alarma, dar nu si inchiderea, insa fara argumente. Deci, cum imi sugerati sa fac? Ca, pina la urma, nu mai pun nimic si gata, daca e prea mare bataie de cap. ![]() veveve.spot.ro Alarma Eaglemaster si actuatoare tot de acolo NU cea din metro |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Izzy |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310L
1998
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Poate era mai bine să nu fie deloc...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Sau cel mult 1-2 pagini.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Doua mai mici.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:25 |