Pompa benzina 1,4 MPi 75000 km
![]() ![]() ![]() |
Pompa benzina 1,4 MPi 75000 km
unEL |
![]()
|
||
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Mai nou se ia pe ghicite?
Putea sa-ti masoare presiunea data de pompa. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Pai initial au schimbat pompa de benzina si mergea la fel.
E o tehnica numita step-by-step si a fost impusa de faptul ca initial au schimbat pompa de benzina (din prima) dar masina tot nu mergea bine de cat la relantiu. Ce probleme mai sint legate de uzura ... cei care au kilometri multi, nu ca nu se inchide torpedoul, scartaie geamul,sau mai stiu eu ce nimicuri. E o masina de 8000 euro nu un Bentley de la care poti sa spui ca ai pretentii. BTW. Un prieten are ML nou si dintr-un an l-a tinut in service vre-o 2 luni. A schimbat nu stiu cate calculatoare. Si zic ca de la ML ai pretentii ca doar costa 75000 de euro nu ca loganul. ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Ender Wiggins |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 April 06 ![]() |
Unde lucrez sunt ca masini de servici vreo 8 loganuri 1.6.
La 3 din ele a picat pompa de benzina tot asa pe la 75.000 km. Cu exact aceleasi simptome. E ceva cu pompele se pare. Concluzia... This post has been edited by Ender Wiggins: 6 Aug 2007, 18:24 |
--------------------
Dacia
Logan
- xx-58-YUL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 11:28 |