DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problema la cutia de viteze

marinush99
post 6 Aug 2007, 23:31
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Meream si eu linistit cu a4-a rolleyes.gif si am pus mana pe schimbator si am simtit cum se duce in spate ohmy.gif ohmy.gif . Am incetinit si cand am accelerat din nou motorul mergea in gol. Dupa doar viteza a3a o mai gaseam deoarece restul nu merg!!!!! Din cauza intunericului nu am putut sa vad absolut nimic si ma bucur ca m-a tinut 5 km. Care sa fie cauza... ca eu unul din cate cunostinte am in mecanica..... nu prea vad ce ar fi. Sa se fi desprin din vreun suport... asta ar fi cel mai bine altfel...... e grav. Astept sugestii si maine o sa va ofer mai multe detalii

--------------------
dacia berlina 1300
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ag02cws
post 7 Aug 2007, 01:45
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti / Pitesti

Exista o chestie intre schimbator si cutie, pe care mie mi-a schimbat-o mecanicul acum cateva luni. Zicea ca daca o mai tineam mult riscam sa nu-mi mai intre in viteze. N-a fost foarte scumpa (cateva sute de mii toata afacerea). Are niste alea ca niste bucsi in care se creaza joc in timp. E posibil se fie de acolo.

Imi cer scuze pt exprimarea total atehnica.

--------------------
Dacia 1310 L 1994 / Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd 2008
+
Paca
post 7 Aug 2007, 16:07
Post #3

Membru autentic

Pe loc iti intra in viteze ? Poate sunt duse sincroanele dar ma indoiesc ca numai la 3 o ramas in picioare tongue.gif Cum zicea si cws poate fi si tija de comanda care intra in cutie.Daca nu e tija pregateste-te sa scoti bani din portofel,cam toate reparatiile in cutie sunt f costisitoare si nu ramai nici macar cu garantia ca o sa functioneze un timp indelungat.Bafta

--------------------
Dacia 1310 berlina 1997 - IS 91 VIC
+
brandy_tdi
post 7 Aug 2007, 22:49
Post #4

Aerial Member

From: Bucuresti

CUnosc pe cineva si la fel a patit , s-a auzit o troznitura. Motoru se tura in gol si numai tragea , mandravela era fleasca. Si se sparsese o piesa de plastic parca..daca imi aduc aminte bine.In principiu nu e mare lucru dar cand se sparge aia ramai cu masina in drum.

--------------------
Renault Megane 2
+
marinush99
post 21 Aug 2007, 20:50
Post #5

Membru incepator

Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata... dar am avut probleme cu netul... Toata chestia a fost ca mi s-au rupt suruburile care vin in cutie prinse de "jug" si cutia s-a lasat in jos... am avut noroc ca mai aveam capacul si l-am schimbat (bineinteles cu ajutorul unui prieten) si nu mai am nici o problema. wink.gif

--------------------
dacia berlina 1300
+
HappyBoy
post 31 Aug 2007, 07:56
Post #6

Membru autentic

Ca tot se vorbeste de cutia de viteze,schimbator...Am o intrebare pentru cunoscatori...la o Nova...dupa ce i a fost schimbata maneta schimbatorului de viteze,intra greu in viteza a 3 a,are o pozitie anume,cu motorul oprit intra fara probleme....

--------------------
Renault Clio Symbol 2005
Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009
Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 09:50
Forum Renault