DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Termen de livrare Solenza necompletat

Vlad Georgescu
post 22 Oct 2004, 15:53
Post #1

/----\ <--- Logan

Group: Members
From: Bucuresti

Nu prea stiu in ce forum sa postez asta.

Taica-meu isi ia o SLZ Confort. A facut comanda la Meridian, a achitat acontul.

Aia de la Meridian i-au spus ca le vin doar rosii si albe.. asa ca n-a putut sa-si ia albastra, asa cum voia. A ales rosie. Eu n-as fi acceptat asa ceva (sa nu comand culoarea pe care o vreau) dar nu eram cu el acolo, asa ca nu am putut interveni.

L-am batut la cap sa-mi spuna data de livrare, ca sa merg cu el cind i-o livreaza.

Se pare ca aia de la Meridian il duc cu galagia:

Cind a facut contractul, aia au spus ca masina vine in 4 saptamini. Acum, dupa ce a dat telefon de vreo 4 ori, i s-a spus ca masina vine in exact 6 saptamini de la data platii avansului.

In formularul de comanda, "data livrarii" NU este completata.

Mie mi se pare ca astia isi cam bat joc de el. sad.gif Eu cind am fost sa-mi iau SLZ de la Meridian aveau SLZ in stoc, si in citeva ore aveam masina.

Ma enerveaza atitudinea lor. Intii ca nu se poate decit rosie sau albastra, pe urma spun ca masina vine in 4 saptamini, nu completeaza data livrarii pe formular, pe urma spun ca masina vine in 6 saptamini, se poarta nepoliticos, etc. Mi-e teama ca daca au atitudinea asta, cine stie ce mai sint in stare sa faca. Poate ii dau lui taica-meu o masina proasta.

Sint hotarit sa intru tare in ei, ca sa stie ca sint al naibii, ca sint pretentios (chiar sint, dar am facut greseala sa-l las pe taica-meu sa-si comande singur masina), ca daca nu-mi convine ceva fac scandal mare, si sa-i livreze lui taica-meu masina repede si sa nu faca vreo smecherie...

Intrebarea este ce sa fac. Cred ca primul pas ar trebui sa fie un telefon la Vocea Clientului, si sa-i intreb de ce nu e completata data livrarii, si exact cind se livreaza.

In afara de asta, ce ma sfatuiti sa fac?

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ov
post 22 Oct 2004, 15:59
Post #2

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

wait 4-6 weeks wink.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
Vlad Georgescu
post 22 Oct 2004, 16:02
Post #3

/----\ <--- Logan

N-am nimic impotriva sa astept 6 saptamini, dar vreau sa stiu si eu data de livrare, si sa scrie ceva in formularul ala, la rubrica "data livrarii".

Ma deranjeaza ce au facut. Daca dureaza 6 saptamini, de ce nu i-au spus asta lui taica-meu de la inceput - de ce a trebuit sa il minta ca dureaza 4? Si daca cele 4 saptamini s-au trasformat in 6, de unde stiu eu ca peste cele 6 saptamini, nu or sa ne spuna ca de fapt dureaza 8 saptamini?

Am impresia ca atitudinea celor de la Meridian lasa mult de dorit. Cu astfel de oameni, ma pot trezi si cu alte magarii - de exemplu sa-i livreze lui taica-meu o masina cu cine stie ce defect!

Din cauza asta trebuie sa reactionez dur si rapid la magarie, ca sa le fie clar celor de la Meridian ca daca ceva va fi in neregula cu masina, voi face scandal si voi reclama pina-n pinzele albe...

This post has been edited by Vlad Georgescu: 22 Oct 2004, 16:05

--------------------
+
Ov
post 22 Oct 2004, 16:05
Post #4

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

pai, in afara de vocea clientului nu cred ca poti afla exact (sau cat de cat) care e data de livrare.
2. daca te duci cu galagie la aia e posibil sa-ti dea una mai proasta (desi mi-e greu sa cred ca o sa faca ei ceva la masina doar sa se razbune)
3. pe comanda trebuie sa ai o serie a masinii, asta inseamna ca poti sa-i dai de urma prin intermediul VC, si ca masina ta va fi aia, indiferent de ce fac cei de la meridian (deci ei nu prea au cum sa-ti "aleaga" una mai proasta).

in rest, ii urez tatalui tau multa BAFTA sa nimereasca una cat mai buna !

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
Vlad Georgescu
post 22 Oct 2004, 16:10
Post #5

/----\ <--- Logan

Multumesc mult pentru informatii.

M-am linistit. Deci cei de la Meridian nu au cum sa aleaga ei masina. Atunci nu merita sa ma cert cu ei, desi au fost magari.

O sa sun la Vocea Clientului si o sa intreb de data de livrare.

--------------------
+
bomicabomic
post 22 Oct 2004, 16:14
Post #6

Ex-membru DaciaClub

Eu cind am luat masina,anu trecut prin mai, am platit aconto pentru una "bleumarin". In 5 minute Dacia mi-a dat nr. de sasiu si cam atit. dealerul mi-a zis ca in 4-5 saptamini pot ridica masina.
Dupa 1 saptamina, m-a anuntat dealerul ca Dacia nu mai livreaza masini "bleumarin" din nu stiu ce motive si sa ma duc la ei sa-mi dea alt nr. de sasiu si alta culoare.
Am dat tel la VC si mi-au confirmat ca nu mai fabrica culoarea bleumarin, pe un timp nedeterminat.
Am mers la dealer, mi-am ales alta culoare, au transmis la Dacia, aia mi-au dat alt nr. de sasiu si in 2 saptamini mi-a venit masina.

Asa ca, masina n-are cum sa vina cu probleme. E altceva decit atunci cind o iei din stoc, dar stai fara grija ca si asta va veni OK. Dealerul nu intervine cu nimic.
Asta daca, s-a facut exact asa cum am spus eu.

--------------------
x x - x
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 15:00
Forum Renault