ITP
![]() ![]() ![]() |
ITP
Alienware |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 14 July 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310
1992
- B 63 TBV
|
|||
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
trebuie si cartea masinii
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ai nevoie de carte... si oricum ... e ciudat cum naiba ai talon .... sau nu ai inscris-o inca pe numele tau?
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
la itp trebuie cartea masinii si buletinul celui pe numele caruia e inscrisa, parca...
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
NU cred ca e necesara si cartea (doar daca nu e necesar sa verifice securizarea ei), insa eu zic sa faci un drum pana la RAR sa scoti o copie dupa cartea masinii. Evident, daca esti tu proprietarul.
Ca nu prea inteleg cum ai cumparat masina (politie alea-alea) si cei de la politie nu ti-au dat cartea pe numele tau. Eu banuiesc ca e pe numele fostului proprietar. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
cartea a oprit-o probabil fostul proprietar pana fac actele, ca sa fie sigur ca o sa faca actele si nu o sa dea masina mai departe.
Nu cred ca poti sa te duci la ITP fara sa ai cartea de identitate. Daca ai cartea, nu conteaza daca este sau nu pe numele tau, poate sa fie si pe numele altcuiva si nu sunt pb. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
da eu ma intrebam?.. la astea in leasing pe mai multi ani... cum faci itp-ul? cartea masinii+a doua cheie se afla la proprietar (sociatatea de leasing), si nu la tine.. asadar.. ce faci.? parca acum ceva ani cand am facut itp la solenza nu a fost nevoie de cartea masinii.. mi-a tras un abtibild pe talon (ce securiza scrisul de dedesupt)
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
ptr alea in leasing sau cu credit la banci mai "disperate" te duci mai intai la firma de leasing faci o cerere ..... in care juri pe rosu ca inapoiezi CIV-ul, aia iti dau cartea cu obligatia ta de a o returna in termen de ....
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am facut eu ITP prin primavara. prima data m-a trimis la plimbare, ca n-aveam decat buletin si talon. i-am spus ca n-am CIV-ul, m-a intrebat daca e in leasing(a zis ceva cum ca in acel caz se accepta si copie dupa CIV), i-am raspuns ca nu si mi-a zis ca ei au deschis pana seara si ca fara CIV nu ma primesc.
din ce am retinut eu, ITP-ul poate fi facut de oricine, nu-i nevoie ca masina sa fie pe numele tau. doar sa ai actele ei + buletinul tau. This post has been edited by Smiley: 9 Aug 2007, 08:03 |
-------------------- |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Joi (09.08.2007) am facut ITP -ul. Iti trebuie cartea de identitate a masinii si certificatul de inmatriculare. M-a costat 44 lei.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:45 |