Suna o alarma auto intruna, de cel putin 30 de minute
![]() ![]() ![]() |
Suna o alarma auto intruna, de cel putin 30 de minute
XMihai |
![]()
|
||
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mergi jos, vezi ce numar are masina si suna la 112. Intra la deranjarea linistii publice.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
pai suna pe aici pe undeva
nu chiar in parcarea interioara. Ce sa fac? sa ma apuc sa caut? La ce nr sa sun?112? |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sau suna la 098 898989, poate-ti trece.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
mai suna?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca a cedat nervos, cauta masina...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Il vedem la stiri.......cred ca s-a aruncat de la balcon
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(XMihai @ 11 Aug 2007, 00:32) Ma dispera in pmea o alarma auto de mai bine de 30 de minute, suna intruna fara oprire si nu o opreste nimeni. Ce sa fac? ca pe bune ca ma dispera, imi facu 1000 de draci ![]() ![]() ![]() pai ....: 1. inchizi geamul termopan si dai drumul la AC 2. iti pui doape/perna in urechi 3. iti iei calabalacul si pleci la casa de vacanta 4. cobori ..identifici masina "in cauza" si suni la politie (nu 112 - ala e ptr urgente) 5. cobori ..identifici masina "in cauza" fortezi cap[ota si deconectezi bateria, sau ..... smulgi goarna si dai cu ea de pamant 6. deschizi un topic pe DC - pardon ..... banuiesc ca NUMAI asta ai facut pana acum |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(tarzy @ 12 Aug 2007, 09:05) pai ....: 5. cobori ..identifici masina "in cauza" fortezi cap[ota si deconectezi bateria, sau ..... smulgi goarna si dai cu ea de pamant 6. deschizi un topic pe DC - pardon ..... banuiesc ca NUMAI asta ai facut pana acum 5. Foaaarte tare! Oare de ce nu mă mir? 6. Hm. Vezi aici. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Tarzy nu se dezminte, ramane in continuare adeptul solutiilor radicale...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 12 Aug 2007, 08:09) linkul dat nu merge nici eu nu ma mir, aproape ca de obicei interventiile tale sunt .... in afara subiectului si ..... bag de seama cu ceva sageti mai mult sau mai putin acide contra mea. daca ai gandi un pic ... ai vedea ca eu am oferit mai multe alternative ... mai mult sau "radicale". QUOTE(radian @ 12 Aug 2007, 09:32) si nu numai .... din cate ma mai pricep eu la aritmetica ..... din ce am propus eu sunt mai multe solutii pasnice decat "radicale" PS: bre bajeti .... da' ce .... aveti cu mine .... ca vad ca ma cam cautati si ... nu in coarne ..... am o rugaminte .... daca tot vreti "tiganeli" de genul asta aideti macar sa nu o facem asa in public si pe topicuri "constructive" PPS: jur ... pe ce am mai scump ca alea de le-am "agatat" in ultima vremea nu erau nevestewle voastre (sau eu nu stiam de asta) ca altfel chiar nu-mi explic atata inversunare PPS: acum plec la mare .... asa ca 4-5 zile puteti scrie ce doriti ca oricum nu prea cred sa am acces la net This post has been edited by tarzy: 12 Aug 2007, 10:06 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Cred ca XMihai a cedat nervos
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
L-am vazut la stiri! A rapit-o pe fata lu' Basescu, insa fiind stresat de alarma aia care urla a rapit-o p-aia grasa, in loc sa o ia p-aia buna.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Sony @ 12 Aug 2007, 13:18) ...a rapit-o p-aia grasa, in loc sa o ia p-aia buna. ![]() Are trei? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
XMihai |
![]()
|
mama ei de alarma...s-a oprit in final, nu exagerez dar cred ca a sunat o ora fara oprire, ori a anuntat altu inaintea mea ori s-a dus bateria.
12 Aug 2007, 19:05: Edit: Acu am un vecin care se chinuie sa faca ![]() ![]() This post has been edited by XMihai: 12 Aug 2007, 18:05 |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
macar face fum la el incasa.
azi la mine in cartier a foost zi de gratar a iesit marlanu si s-a apucat sa faca foc de tabara si intr-un final gratar ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
XMihai |
![]()
|
pai ajunse fumu si la mine
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca alarma nu mai suna inseamna ca problema s-a rezolvat si topicul ar trebui inchis sau schimbat in: Fumega de la unu de vre-o jumate de ora. Ce sa fac?"
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Apropos de
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bre ce bun e aparatu ala de facut pop cu aer cald
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(hash @ 12 Aug 2007, 23:46) Apropos de ![]() Păi cumperi pungi din alea care se găsesc prin zupermarket-uri, gata de băgat la cuptior. Și cetești ce scrie pe ele. În general, undeva între 4..5 minute parcă trebuie lăsate. Nu mai țin minte, n-am mai făcut de un an, da' parcă așa era. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
2-3 minute, pana cand incepe sa se rareasca cadenta de poc-poc-uri... dupa 5 minute sunt cam scrum
![]() Apropo' de alarma, la mine suna cu orele, cand se-apuca cate una, m-am obisnuit. A sunat una o noapte intreaga si a doua zi era masina plina de pamant ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 11 Aug 2007, 02:38) de ce nu suni la politie? poate cineva a incercat sa fure masina, sau poate a furat ceva din ea.....asa faceti toti..vai ma dispera. Acum o luna...cobor afara, vine o vecina : vai ti-a sunat alarma toata noaptea, m-a disperat!....am ajuns la masina, bineinteles nu mai aveam oglinzile laterale...Toti stiti sa dati din gura atat....pana vi se intampla voua (vorbesc la general) This post has been edited by Radduu: 24 Aug 2007, 22:45 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce bine-mi pare!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(hash @ 12 Aug 2007, 23:46) Daca n-ai d-alea smechere la punga, iei un castron mare, pui neste graunte-n el, putin unt peste, acoperi castronu cu o farfurie si-l bagi in micround! ![]() ![]() Mi-ati facut pofta...da mi-e leneeeeee! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:25 |