Cd-player, probleme
![]() ![]() ![]() |
Cd-player, probleme
Cr3ativ3 |
![]()
|
||
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|||
c-tin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 06 ![]() |
am patit treaba asta si am apasat o combinatie de doua butoane pentru a reseta cumva cd-playeru si cd-ul a iesit singurel;butoanele cred ca erau cel de power si cel de menu.sper sa-ti ajute
numai bine ![]() |
--------------------
dacia
berlina1310
- is 03 cts LOGAN ABS PLUS 1.6
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Draci.... am incercat, nu merge! Esti sigur ca era butonul de power? Si butonul de menu care e ca eu nu stiu sa existe asa ceva! Te referi la cel cu nota muzicala pe el pt equalizer?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Da-i cativa pumni sau scoate-l si scutura-l putin poate isi revine.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
Mai bine lasa pt ca aceasi metoda m-a lasat fara Cd-RW !
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
scoate mufa de alimnetare si baga-o la loc,astfel resetezi cel mai bine cd-player'ul...bafta
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Si dupa ce il resetezi, fugi cu el la service. Cand apesi pe buton sa scoata cd-ul, face zgomotul ala specific?
Daca da, problema e mecanica si nu o rezolvi cu un reset. Daca nu, reset-ul s-ar putea sa ajute. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
Da se aude zgomotul specific prima data! Daca mai incer inca o data se aude beep-ul ala ca si cand nu ai avea cd!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Al meu da eroare uneori si imi blocheaza CD-ul inauntru, ce-i drept CD-uri scrise de mine. Iese cand ii vine lui. I-am mai dat niste pumni din cand in cand. Oricum cand o sa ma scoata rau din sarite fug la Carrefour si iau un mp3 player.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:38 |