Bocanituri sub capota, Se aude un zgomot infundat din fata
![]() ![]() ![]() |
Bocanituri sub capota, Se aude un zgomot infundat din fata
myx |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 164 Joined: 11 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|||
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
se aud mai mult cand treci peste denivelari micutze ? Dupa mine ai toate sansele sa ai probleme cu o planetara.Tot la fel batea si la mine , simteam in podea.Mai intai la viteze mai mari si apoi si la viteza mai mica cand acceleram.Am rectificat planetara si s-a rezolvat treaba.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
myx |
![]()
|
Planetarele le-am rectificat si eu acum o luna. Zgomot se auzea cand luam curba la drapta si acceleram. Zgomotul e asemanator, numai ca acum se aude pe loc drept. Am sa fiu un pic mai atent azi sa vad cum se aude.
14 Aug 2007, 07:06: Se aude din partea drapta. Se aude daca merg constant sau accelerez lin in a II-a sau a III-a. Daca accelerez mai puternic dispare zgomotul. Zgomotul e mai atenuat fata de cum se auzea cand aveam probleme cu planetara. Se poate sa fie o roata descentrata?. la viteze mai mari nu se aude. 14 Aug 2007, 07:10: Nu tine de starea drumului. This post has been edited by myx: 14 Aug 2007, 07:10 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
myx |
![]()
|
Am echilibrat rotile din fata si facea la fel. In ultima vreme si volanul imi tremura destul de tare.
Am schimbat rotile din spate cu cele din fata si acum nu mai face. Deci e de la roti. Ce ar putea sa aiba? |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
Yakoo |
![]()
|
![]() Proud Owner of O Solnitza Group: Members Posts: 51 Joined: 15 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Sa fie bieletele?
![]() Si io am o problema asemanatoare..imi bate in orice directie iau o curba This post has been edited by Yakoo: 31 Aug 2007, 09:03 |
--------------------
Dacia
SLZ
Scala 2003
|
|
myx |
![]()
|
Sigur nu e de la planetare? Daca iti bate in timp ce accelerezi e de la planetare. Ridica roata pe cric si vezi daca ai joc. Daca ai joc e de la bieleta.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008
|
|
Yakoo |
![]()
|
![]() Proud Owner of O Solnitza Group: Members Posts: 51 Joined: 15 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi bate numai cand accelerez in viraj(dar numai cand indrept volanul) si la viteze de peste 90(dar foarte putin)
In volan nu am joc... |
--------------------
Dacia
SLZ
Scala 2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 18:13 |